- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Canım merhaba çok istikrarlı gidiyorsun valla, bende başlıyorum çalışmalara spor videoları indiriyorum şimdi, sigraryı bıraktım şimdi sıra kilolarda![]()
yok be canım nerde istikrar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba çok istikrarlı gidiyorsun valla, bende başlıyorum çalışmalara spor videoları indiriyorum şimdi, sigraryı bıraktım şimdi sıra kilolarda![]()
yok be canım nerde istikrar3 hafta yedim hoop geri aynı kiloya çıktım
![]()
aralık ayı o![]()
aaa tekrar geri mi aldın, bak bende öylyim vazgçme hadi başlayalım beraber![]()
pazartesiden itibaren başladım, ara verince olmuyor, bunu bir kez daha anladım :)
Bende düzenli spor ve menüye başladım bugün hadi güzel olur yaza az kaldı :)
mrb ben de sana katila bilir miyim her gun yediklerimizi yazalim haftada 1 kilomuzu tartalim aktivitelerimizi yazalim olur mu? burdaysan cvp bekliyorum sevgiler
Ablacim nasılsın
inşallah canım
beklerim canım
hastayım canım![]()
geçmiş olsun cnm sıcak şeyler içteşekkür ederim canım, tonsillit galiba, yutkunamıyorum, birazdan dr. gideceğim, ilaç almadan geçmiycek gibi, sen nasılsın canım, çok güzel kilo veriyorsun maşallah, hep böyle devammm.
teşekkür ederim canım, tonsillit galiba, yutkunamıyorum, birazdan dr. gideceğim, ilaç almadan geçmiycek gibi, sen nasılsın canım, çok güzel kilo veriyorsun maşallah, hep böyle devammm.
geçmiş olsun cnm sıcak şeyler iç![]()
Sagol ablacim
Sende kendine fikkat et ilaclarini ihmal etme aklim.sende hemencecik iyiles![]()
bu sabah
azıcık yumurta
azıcık peynir
2-3 zeytin
(çok az oldu biliyorum, canım fazla yemek istemedi)
öğlen
bulgur pilavı
patlıcan musakka
cacık