Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

:kk77:akşam:kk77:
çorba
bamya
ekmek (4-5 dilimi geçmiştir :KK12:)
peynir

:kk77:ara:kk77:
leblebi (2 avuç oldu :KK12:)

evet dün çok fazla yeme isteğim vardı, bende yemek zorunda kaldım...:63:

bu gün iş yerinde bir olay yaşadım ve sinirden çatlamak üzereyim.... Aptal insanlara hiç tahammül edemiyorum, bu kim olursa, hangi okulu bitirmiş olursa olsun...:KK62::KK62::KK47::KK47::KK47::KK47::mad::mad::mad:

neyse birazdan eve gideceğim, belki kendime gelirim...:KK51:

slm arkadaşlar.bnde bu sabah itibari ile basladım diyete.gerçi bnmki kafama göre bir diyet.
kahvaltıda
bir yumurta
bir kase yogurt
bir elma ve bir kuru kayısı yedim
şimdide bir kase kayısı hoşafı içecegim
insallah zayıflarım :KK43:
bn yeni doğum yaptım bu arada..herkese basarılar

slm arkadaşlar.bnde bu sabah itibari ile basladım diyete.gerçi bnmki kafama göre bir diyet.
kahvaltıda
bir yumurta
bir kase yogurt
bir elma ve bir kuru kayısı yedim
şimdide bir kase kayısı hoşafı içecegim
insallah zayıflarım :KK43:
bn yeni doğum yaptım bu arada..herkese basarılar

inşallah bu azmin hiç azalmaz ve başarırsın,

ya düşünüyorumda midemizde baki kalmayan yemekler için nasılda kilo almak pahasına tıka basa yiyoruz.yani bn kendim için düşündüm bunu .bu guzellik böyle geçici bir şey için heba edilirmi....bn gerçekten çok hırslandım karar verdim irademe sahip çıkacagım.allah ın izni ile kurtulacam bu kilolardan....:KK64:

ya düşünüyorumda midemizde baki kalmayan yemekler için nasılda kilo almak pahasına tıka basa yiyoruz.yani bn kendim için düşündüm bunu .bu guzellik böyle geçici bir şey için heba edilirmi....bn gerçekten çok hırslandım karar verdim irademe sahip çıkacagım.allah ın izni ile kurtulacam bu kilolardan....:KK64:

istedikten sonra tabiki kurtulursun, günlüğün var mı canım

ahhh eski dostlarrr, valla duygulandım canım ya, yasemin, osibuleb, blackseea, mahzen, yasimutsuz, özledim valla...:KK14:

bizde soya sosu ile tekrardan sayfa açmıştık

fakat soya rahatsız şuan ara verdi

benimde özel sebeplerden dolayı diyet modunda değilim

burda dostluk bitmiyor

hele sen ne sporlar yapardınnnn

bizde soya sosu ile tekrardan sayfa açmıştık

fakat soya rahatsız şuan ara verdi

benimde özel sebeplerden dolayı diyet modunda değilim

burda dostluk bitmiyor

hele sen ne sporlar yapardınnnn

soyanın günlüğüne bakıyordum :) çok zor o diyete uymak, ama taktire şayan tabiki :)

spora gelince; geçen hafta öğlen yürüyüş yaptım, biraz terledim, tonsillit oldum, şimdi biraz iyiyim, 2 çocuk olunca evde spor çok zor oluyor, ancak öğlen arası yürüyebilirsem ne ala :) bu sefer zor gidiyor kilolar :(

soyanın günlüğüne bakıyordum :) çok zor o diyete uymak, ama taktire şayan tabiki :)

spora gelince; geçen hafta öğlen yürüyüş yaptım, biraz terledim, tonsillit oldum, şimdi biraz iyiyim, 2 çocuk olunca evde spor çok zor oluyor, ancak öğlen arası yürüyebilirsem ne ala :) bu sefer zor gidiyor kilolar :KK43:

pes etmek yok

zaten 2 çocuk sana spor gibi geliyorduuuuuu

ayda 1 kg bile versen pes etme beni hatırlamıyormusun aylarca aynı kiloda süründüğümü biliyorum varsın yavaş gitsin ufak ufak yaprsın da sporu acelemiz yokkk

pes etmek yok

zaten 2 çocuk sana spor gibi geliyorduuuuuu

ayda 1 kg bile versen pes etme beni hatırlamıyormusun aylarca aynı kiloda süründüğümü biliyorum varsın yavaş gitsin ufak ufak yaprsın da sporu acelemiz yokkk

tabiki öyle, en azından obez görüntüm yok şu an, tek tesellim bu :)))

Back
X