- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Canım bazen vücut kendini korumaya alıyor, bizim hatamız kilo veremiyoruz diye hemen pes etmemiz... sporunu yapıyor muşsun ne güzel, inceldiğini hissesersin, birde boy ve kilon kaç acaba?sağol yasemincimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bazen vücut kendini korumaya alıyor, bizim hatamız kilo veremiyoruz diye hemen pes etmemiz... sporunu yapıyor muşsun ne güzel, inceldiğini hissesersin, birde boy ve kilon kaç acaba?sağol yasemincimm
günaydın kızlarr
akşam yemekte davetteydim
ekmek pide yemeden çorba salata ızgara yedim birde patlıcan olması küçük
şimdi kahvaltı yapıyorum eni konu
2 dilim ekmek
3 çeri domates
bir parça peynir
5-6 zeytin
5.bardak suyumu içiyorum
sağol canımm benimmm senin nasıl gidiyorgünaydın canım, afiyet olsun, kaçamk yapmamışsın tebrik ederim
Benim kuzularimin ikisi de haste cumadan beri ateş öksürük uğraşıyoruz.... bize dua edin de cabuck atlatalim kizlar
cnm cok geçmiş olsunBenim kuzularimin ikisi de haste cumadan beri ateş öksürük uğraşıyoruz.... bize dua edin de cabuck atlatalim kizlar
Benim kuzularimin ikisi de haste cumadan beri ateş öksürük uğraşıyoruz.... bize dua edin de cabuck atlatalim kizlar
sağol canımm benimmm senin nasıl gidiyor
geçmiş olsun Allah şifa versin yavrularınıza
canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin,
eh işte iyi gidiyor, ama tartı yüzümü güldürmüyor, haftasonun cısslarından dolayı![]()
aynen canım, sana da bol süt yapacak menülerin olduğu gün diliyorum :) garip cümle oldu ama idare edin artık :)bakalımm günü nasıl kapatıcazz.herkese az kalorili gün diliyorum
öğlen sebzeli köfte varmış, onu yerim, yanına yoğurt :) yürüyüş yapamam, hava yağmurlu ve soğuk![]()
sebzeli köfteyi çok severim şimdiden afiyet olsun canımm
hurma yedimmmmm