• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

aa ikisi mi yapac
kızlar cepten yazmıştım, saçma sapan bişey olmuş, tabiki de hepimiz yapcazz
krizantem benim midem hassastır, bi ara elma sirkesi içmeyi denedim ama mahvetmişti beni, kızlar yazdıkça bile irite oluyorum sirkenin adından, o kadar etkilemiş yani beni :) bulantın sirkeden olabilir mide problemin varsa

kızlar araziye gidiyorum gelince görüşürüz

güle güle canımm
dikkat et kendineeeee

kızlar cepten yazmıştım, saçma sapan bişey olmuş, tabiki de hepimiz yapcazz
krizantem benim midem hassastır, bi ara elma sirkesi içmeyi denedim ama mahvetmişti beni, kızlar yazdıkça bile irite oluyorum sirkenin adından, o kadar etkilemiş yani beni :) bulantın sirkeden olabilir mide problemin varsa

bende sirke ile genelde temizlikte kullanırımm

içmeyi bende beceremedimmmm

günaydın arkadaşlar
images
hepinize benden mis gibi yeşil çay...

menü bildirimi:
dün sabah:
2 yumurta
az peynir

dün akşam:
yumurtalı mantar sote

bugün sabah:
2 yumurta
3-4 lahana sarma

Akşam:
balık, salata olcak
biraz helva yerim
spor maalesef yok :KK43:

canım menülerini çok beğendim, tam olarak karataya geçmiş gibisin.

ben dün sabah sirkeli ballı su içmiştim bu sabah midem bulandı sirke yapmış olabilir mi acaba

miden hassas ise sirkeli sudan olabilir

Canım alıp vermekten bıktım artık

bir bakıyom 63-64 kg iken bidaha bakıyomm 68-69kg oluyomm

her verdiğim 2 kg için koruma yapacammm

herşeyden yiyerekkkk

yaşımız kaç oldu daha sağlıklı beslenmesini öğrenemedikkkk :KK53::KK53::KK53:

aslında biliyoruz sağlıklı beslenmeyi ama uygulamıyoruz maalesef,:KK43:

kızlar araziye gidiyorum gelince görüşürüz

araziye mi? ne iş yapıyosun canım,

herkese günaydınn nasılsınız kızlar
ben buraya geleli 69 idim. hala aynıyım .hiç bi değişiklik yok ne kadar zor kilo verdiğimin göstergesi. nasıl umutsuzluğa düşmeyeyim.nete de çok fazla giremiyorum fırsat olmuyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyor?

ben buraya geleli 69 idim. hala aynıyım .hiç bi değişiklik yok ne kadar zor kilo verdiğimin göstergesi. nasıl umutsuzluğa düşmeyeyim.nete de çok fazla giremiyorum fırsat olmuyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyor?

anahtar kelimemiz SABIRRRR

Olacak inş yavaş yavaş

günaydın canım, 69 sun, peki diyet yapıyor musun?

ben kilo veremiyorum çünkü bu aralar pek sağlıklı beslenemedim.. spor yapamadım...

canım sen kaç yaşındaydın, kaç çocuğun var?
spor yürüyüş pek yapamıyorum.havalar soğuk olduğu için. katı diyet yapamıyorum emzirdiğim için. çikolatayı dayanamıyorum çok sevdiğim için( ne kadar çok bahanem var:) metabolizmam yavaşladı yyeni doğum yaptığım için. bu arada yaş 31 2 bebiş var

spor yürüyüş pek yapamıyorum.havalar soğuk olduğu için. katı diyet yapamıyorum emzirdiğim için. çikolatayı dayanamıyorum çok sevdiğim için( ne kadar çok bahanem var:) metabolizmam yavaşladı yyeni doğum yaptığım için. bu arada yaş 31 2 bebiş var

maalesef bahanelerimiz hiç bitmiyor canım, evde pc den leslie ile yürüyüş yapabilirsin tabi çocuklardan zaman kalırsa, 2 çocukla zor oluyor biliyorum :)

Back
X