ben dün sabah sirkeli ballı su içmiştim bu sabah midem bulandı sirke yapmış olabilir mi acaba
olabilir acaba
bende limonlu suyu bağırsaklar için içiyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben dün sabah sirkeli ballı su içmiştim bu sabah midem bulandı sirke yapmış olabilir mi acaba
aa ikisi mi yapacşşşş noluyoooo ikisi sağlıklı beslenme yapacakmışşş biz noluyozzzz haaaa![]()
hepimiz yapacaz tabiiiii
![]()
kızlar cepten yazmıştım, saçma sapan bişey olmuş, tabiki de hepimiz yapcazzaa ikisi mi yapac
kızlar araziye gidiyorum gelince görüşürüz
kızlar cepten yazmıştım, saçma sapan bişey olmuş, tabiki de hepimiz yapcazz
krizantem benim midem hassastır, bi ara elma sirkesi içmeyi denedim ama mahvetmişti beni, kızlar yazdıkça bile irite oluyorum sirkenin adından, o kadar etkilemiş yani beni :) bulantın sirkeden olabilir mide problemin varsa
menü bildirimi:
dün sabah:
2 yumurta
az peynir
dün akşam:
yumurtalı mantar sote
bugün sabah:
2 yumurta
3-4 lahana sarma
Akşam:
balık, salata olcak
biraz helva yerim
spor maalesef yok![]()
Canım alıp vermekten bıktım artık
bir bakıyom 63-64 kg iken bidaha bakıyomm 68-69kg oluyomm
her verdiğim 2 kg için koruma yapacammm
herşeyden yiyerekkkk
yaşımız kaç oldu daha sağlıklı beslenmesini öğrenemedikkkk![]()
kızlar araziye gidiyorum gelince görüşürüz
krizantem aynen benim de 68 ile 69 arasında gidip geliyor.tartı bi 68 oluyor bi 69 anlamadım
herkese günaydınn nasılsınız kızlar
ben buraya geleli 69 idim. hala aynıyım .hiç bi değişiklik yok ne kadar zor kilo verdiğimin göstergesi. nasıl umutsuzluğa düşmeyeyim.nete de çok fazla giremiyorum fırsat olmuyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyor?
herkese günaydınn nasılsınız kızlar
ben buraya geleli 69 idim. hala aynıyım .hiç bi değişiklik yok ne kadar zor kilo verdiğimin göstergesi. nasıl umutsuzluğa düşmeyeyim.nete de çok fazla giremiyorum fırsat olmuyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyor?
sanırım burda herkes hemen hemen aynı kilo civarındaa hedefler de aynı. ne güzel
spor yürüyüş pek yapamıyorum.havalar soğuk olduğu için. katı diyet yapamıyorum emzirdiğim için. çikolatayı dayanamıyorum çok sevdiğim için( ne kadar çok bahanem var:) metabolizmam yavaşladı yyeni doğum yaptığım için. bu arada yaş 31 2 bebiş varcanım sen kaç yaşındaydın, kaç çocuğun var?
spor yürüyüş pek yapamıyorum.havalar soğuk olduğu için. katı diyet yapamıyorum emzirdiğim için. çikolatayı dayanamıyorum çok sevdiğim için( ne kadar çok bahanem var:) metabolizmam yavaşladı yyeni doğum yaptığım için. bu arada yaş 31 2 bebiş var