- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm nerelerdesin nasıl oldun
günaydın geçmiş olsun canımgünaydın canım, cuma dr. gittim reflü varmış, neyse ki sevindim buna, yutkunmada sorun olduğundan korkmuştum :)
geçen hafta diyet açısından berbattı, dün itibari ile yeniden başladım, sen nasılsın? kilo durumların nasıl?
gecmiş olsun yılların reflü hastasıyım bende.günaydın canım, cuma dr. gittim reflü varmış, neyse ki sevindim buna, yutkunmada sorun olduğundan korkmuştum :)
geçen hafta diyet açısından berbattı, dün itibari ile yeniden başladım, sen nasılsın? kilo durumların nasıl?
günaydın canım, cuma dr. gittim reflü varmış, neyse ki sevindim buna, yutkunmada sorun olduğundan korkmuştum :)
geçmiş olsun bendede gastirit var çok zor oluyorrr yediğine içtiğine çok dikkat edeceksin canımmgünaydın canım, cuma dr. gittim reflü varmış, neyse ki sevindim buna, yutkunmada sorun olduğundan korkmuştum :)
gecmiş olsun yılların reflü hastasıyım bende.
benim diyet çok ağır ilerliyor 2 ileri 1 geri ama bırakmayacağım
günaydın canım, oğluşun nasıl oldugünaydın kızlarrr
günaydın, teşekkür ederim canım,günaydın cnm
geçmiş olsun
bende dün çoştum diyet konusundaaaaa
![]()
sanada çok geçmiş olsun canım,geçmiş olsun bendede gastirit var çok zor oluyorrr yediğine içtiğine çok dikkat edeceksin canımm
Sana da geçmiş olsun canım,
bir şekilde vercez bu kiloları kaçarı yok.
günaydın canım, oğluşun nasıl oldu
günaydın, teşekkür ederim canım,
bende pazar yeniden kendime geldim ve dikkat etmeye başladım, ay bahar bitti neredeyseyaz gelecek
dikkat etmem lazım, en azından 60 olsam iyi :)
sanada çok geçmiş olsun canım,
yeme içmeye dikkat edicem bende, bu aralar acı pul biber çok tüketiyordum, ondan olmuş olabilir, her şeyi dozunda güzel :)
olursun canm
almayalım kilo daa
Sana da geçmiş olsun canım,
bir şekilde vercez bu kiloları kaçarı yok.
günaydın canım, oğluşun nasıl oldu
günaydın, teşekkür ederim canım,
bende pazar yeniden kendime geldim ve dikkat etmeye başladım, ay bahar bitti neredeyseyaz gelecek
dikkat etmem lazım, en azından 60 olsam iyi :)
sanada çok geçmiş olsun canım,
yeme içmeye dikkat edicem bende, bu aralar acı pul biber çok tüketiyordum, ondan olmuş olabilir, her şeyi dozunda güzel :)
haklısın
sen ne yaptın yasemin, aldın mı kilo![]()
slm arkadaşlarım
sağlıklı beslenmeye devam
spora devammm
tartı yerinde sayıyor kiloya devamm
anlamadım gitti.haftada 5 gün 1,5 saat spor yapıyorum hala aynı kilodayım çıldıracağımmmm![]()
tartı günümüz var mı bizim
tablo falan yapsak biraz daha istekli oluruz
KİLO HEDEF 1 HAFTA 2.HAFTA FARK
SARAYCA
YASEMİN
KRİZANTEM3 69,9 65 69 900
LAMEKAN
VEFA84
NAGEDAN
MAHZEN77