• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın cnm nerelerdesin nasıl oldun

günaydın canım, cuma dr. gittim reflü varmış, neyse ki sevindim buna, yutkunmada sorun olduğundan korkmuştum :)

geçen hafta diyet açısından berbattı, dün itibari ile yeniden başladım, sen nasılsın? kilo durumların nasıl?

günaydın canım, cuma dr. gittim reflü varmış, neyse ki sevindim buna, yutkunmada sorun olduğundan korkmuştum :)

geçen hafta diyet açısından berbattı, dün itibari ile yeniden başladım, sen nasılsın? kilo durumların nasıl?
günaydın geçmiş olsun canım:KK68::KK68:

gecmiş olsun yılların reflü hastasıyım bende.
benim diyet çok ağır ilerliyor 2 ileri 1 geri ama bırakmayacağım

günaydın cnm

geçmiş olsun

bende dün çoştum diyet konusundaaaaa

:KK17::KK17::KK17::KK17:

geçmiş olsun bendede gastirit var çok zor oluyorrr yediğine içtiğine çok dikkat edeceksin canımm

gecmiş olsun yılların reflü hastasıyım bende.
benim diyet çok ağır ilerliyor 2 ileri 1 geri ama bırakmayacağım

Sana da geçmiş olsun canım,:KK68:
bir şekilde vercez bu kiloları kaçarı yok.:KK62:
günaydın kızlarrr
günaydın canım, oğluşun nasıl oldu :KK68:
günaydın cnm

geçmiş olsun

bende dün çoştum diyet konusundaaaaa

:KK17::KK17::KK17::KK17:
günaydın, teşekkür ederim canım,

bende pazar yeniden kendime geldim ve dikkat etmeye başladım, ay bahar bitti neredeyse :KK22: yaz gelecek:KK37: dikkat etmem lazım, en azından 60 olsam iyi :)

geçmiş olsun bendede gastirit var çok zor oluyorrr yediğine içtiğine çok dikkat edeceksin canımm
sanada çok geçmiş olsun canım, :KK36:
yeme içmeye dikkat edicem bende, bu aralar acı pul biber çok tüketiyordum, ondan olmuş olabilir, her şeyi dozunda güzel :)

bende pazar yeniden kendime geldim ve dikkat etmeye başladım, ay bahar bitti neredeyse :KK22: yaz gelecek:KK37: dikkat etmem lazım, en azından 60 olsam iyi :)

yeme içmeye dikkat edicem bende, bu aralar acı pul biber çok tüketiyordum, ondan olmuş olabilir, her şeyi dozunda güzel :)

olursun canm

almayalım kilo daa

canım oğlum daha ii toparlanıyor çok şükür

büyük sıkıntıyı atlattık şu haftada bi geçse iice toparlanmış olur inşş

sağol benim arada coşar midem oda sıcaklığında süt elma iyi gelir bana

slm arkadaşlarım

sağlıklı beslenmeye devam
spora devammm
tartı yerinde sayıyor kiloya devamm

anlamadım gitti.haftada 5 gün 1,5 saat spor yapıyorum hala aynı kilodayım çıldıracağımmmm:KK43::KK34::KK34::KK34:

slm arkadaşlarım

sağlıklı beslenmeye devam
spora devammm
tartı yerinde sayıyor kiloya devamm

anlamadım gitti.haftada 5 gün 1,5 saat spor yapıyorum hala aynı kilodayım çıldıracağımmmm:KK43::KK34::KK34::KK34:

Allah Allah, aslında 1,5 saat spora kilo verilir ama, yeme düzenin nasıl acaba, fazla mı yiyorsun ki

tartı günümüz var mı bizim
tablo falan yapsak biraz daha istekli oluruz

canım ben cuma günleri tartılıyorum, tablo yapmasını bilmiyorum ama o_O

KİLO HEDEF 1 HAFTA 2.HAFTA FARK
SARAYCA
YASEMİN
KRİZANTEM3 69,9 65 69 900
LAMEKAN
VEFA84
NAGEDAN
MAHZEN77

canım geçen hafta biraz kopuk oldum, diyeti bıraktım, bu hafta tekrar dikkat edeceğim, benimle beraber kilo vermek isteyen olursa cuma günleri tartılıp yarışır, hafta içi paylaşımda bulunur, güzel güzel kilo veririz :)

Back
X