• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

nazar etme ne olur çalışın sizinde olur:KK19::KK19::KK19::KK19::KK60::KK60::KK60::KK60:

yetişş yasemin yakala beniii :KK55:

1-2 ay sonra geliriz yanına, bekle bizi :KK53::KK53:

yetişe bilirmiyim senceeeeee

sen yetişirsin canım :KK60:

şimdiye kadar 3 hurma yedim 1.5 lt suyu tamamlıyorum şuan

kahvaltı yapmadın mı? ben acıkırım ya, dayanamam:KK53:

sabah yazdım mı hatırlamıyorum şimdi yazayım

sabah
1 bardak sirkeli su
2 kk kadar süzme peynir
2 kk kadar tel peynir
3 ceviz
1 lt su bitti

sabah geç kalkınca ancak böyle hazırlayabildim:oops:

vayyy kaçaklar burdaymış :KK70: :KK70: :KK70:

yeni hedefler konmuş yasminim hayırlı olsun

öpüyorum vefa, yasmin kolaylıklar diliyorum

merhaba zeliş, yaseminin arkadaşı bizimde arkadaşımızdır, sende çarşambaları bizimle yarışa katılmak ister misin :)

merhaba zeliş, yaseminin arkadaşı bizimde arkadaşımızdır, sende çarşambaları bizimle yarışa katılmak ister misin :)

Teşekkür ederimm, çok naziksiniz ben yarışa tabi ki katılmak isterim, her yarışa bir sonuncu lazımdır zaten öyle değil mi :D :D :D

Hemen vereyim mi bilgilerimi

Boy 155 kilo 52,60 hedef 51

Teşekkür ederimm, çok naziksiniz ben yarışa tabi ki katılmak isterim, her yarışa bir sonuncu lazımdır zaten öyle değil mi :KK70: :KK70: :KK70:

hoşgeldin o zaman :KK19: woow çok iyisin :nazar::nazar::nazar: maşallah, tamam canım listeye ekleyelim, çarşambaları öyle kendi aramızda yarışacağız:KK45:, motive olalım diye,:confused: artık idolümüz vefa değil sensin :KK24:

hoşgeldin o zaman :KK19: woow çok iyisin :nazar::nazar::nazar: maşallah, tamam canım listeye ekleyelim, çarşambaları öyle kendi aramızda yarışacağız:KK45:, motive olalım diye,:confused: artık idolümüz vefa değil sensin :KK24:

Teşekkür ederim o zaman yediklerimi yazarım bende buraya da hadi bakalım hayırlı olsun :)

ilk sayfaya listeyi ekledim, ilk kilosu en yüksekten en düşüğe sıraladım :) bakalım kilo verdikçe bu sırayı değiştiririz :)
upload_2015-3-25_12-23-26.webp

öğlen
kış günü türlü (patetes yenmedi)
1 s.k. bulgur pilavı
1 kepçe ezo çorba

bulgur ve ezo aynı anda olmadı gibi ama miktarları azdı..

ara armut yiyeceğim

Teşekkür ederimm, çok naziksiniz ben yarışa tabi ki katılmak isterim, her yarışa bir sonuncu lazımdır zaten öyle değil mi :KK70: :KK70: :KK70:

aferinn zelişşş aferinnn geldin 1.liği aldın elimdennnn:110::110::110::110:

benimde idolüm sensinnn:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Back
X