• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Selam Kızlar

Sabah işe yürüyerek geldim biraz oksijen almam lazım dışarda nefis bir hava var her yer yemyeşil ama işteyizzzzz :KK16::KK16::KK16::KK16:

Akşam Menü

1 Kepçe Yoğurt Çorbası

2 Yk ıspanak

2 adet but

1 dilim ekmek ve cacık

Ara

1 fincan tarçınlı süt ve bir barça çikolataa:KK49::KK49:

Sabah kalkınca akşamdan hazırlamış olduğum nane limon ve salatalıklı suyumu içtiö (ödem için birebir )

Kahvaltı

Az peynir
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
domates
1 fincan adaçayı

Şİmdi Sade neskafemi içiyommmm:KK50::KK50:
afiyet olsun cnm

ara 09.00
sütlü neskafe yarım muz
ben sabah altıda kahvaltı yapıyorum
saat dokuz olmadan acıkıyorum en çok sabahla öğle arasında sorun yaşıyorum eğer sabahı atlatırsam öğleden sonra açlık sorunu yaşamıyorum

slm kızlar, size fizik tedaviden yazayrum :)

ben de _200 um bugün ama dünkü Artilarin yanında sabit sayılırim

maşallah canım -200 hiç fena değil :)

tedavi nasıl gidiyor, memnun musun?

ara 09.00
sütlü neskafe yarım muz
saat dokuz olmadan acıkıyorum en çok sabahla öğle arasında sorun yaşıyorum eğer sabahı atlatırsam öğleden sonra açlık sorunu yaşamıyorum

afiyet olsun, baya erken kalkıyormuşsun :)

moral bozmak yok :stop::stop::stop::stop:

bugün telafi edilir :KK66:
edilecek edilmeli :KK49::KK49::KK49:
ara 09.00
sütlü neskafe yarım muz

gercekten cok erken kalkıyorsun bende sabah kahvaltı yapamıyorum 10 gibi acıkıyorum ama

evet işe yetişmek için 05.30 kalkış
06.00 kahvaltı 06.45 evden çıkış işte benim günüm böyle başlıyor

erken kalkmak iyi aslında, ben bu gün saat3 ten sonra uyumadım ve şu ana kafam kazan gibi resmen :(
nerede çalışıyorsun canım, iş yerin uzak sanırım

maşallah canım -200 hiç fena değil :)

tedavi nasıl gidiyor, memnun musun?

afiyet olsun, baya erken kalkıyormuşsun :)
iyi diyelim canım, ağrılar artmışti ama cok şükür bugün daha iyi ağrılar. Dün ilk kez ayağımda karıncalanma hissettim ve cok sevindim, inşallah daha da iyi olacağım

abowww çok erkencisin

ayyy ben çok zor kalkar oldum sabahları

saat 07,0 kalkıyom kahvaltı oğlan hazırlanıyor 07,50 evden çıkıyozzz
biz de aynıyiz hemen hemen, 7 de kalkıp 8 de çıkıyoruz
Rolla Rolla erken kalkmak iyidir canım eğer erken yatabiliyorsan, erken yatıp erken kalktıgim günlerde cok dinç oluyorum ben

iyi diyelim canım, ağrılar artmışti ama cok şükür bugün daha iyi ağrılar. Dün ilk kez ayağımda karıncalanma hissettim ve cok sevindim, inşallah daha da iyi olacağım

Rolla Rolla erken kalkmak iyidir canım eğer erken yatabiliyorsan, erken yatıp erken kalktıgim günlerde cok dinç oluyorum ben

bak 2-3 gün ftr hemen faretmiş, demekki devamlılık şart, inşallah kilo verince dahada iyi olacaksın..

ben kalkma konusunda tembelim, kv evde olduğundan, çocuklar ne zaman kalkarsa öyle kalkıyorum bazen 8 oluyor bu bazen 7,

genellikle erken yatmaya çalışıyorum ama dün geç yattım alıştım artık idare ediyorum

Back
X