- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o senin bildiğini biz de öğrenebilir miyiz acaba:)
kabak da çok iyi geliyor, dene mutlaka vefa, çiğ kabağın salatasını da yapabilirsiniz kızlar, bana çok güzel geldi. Tazecik kabağı ince ince doğrayıp içine maydonoz ve domates doğrayın ince imce, içine pul biber karabiber zeytinyağı ve limon ekleyin. kahvaltıda yiyin hem lezzetli hem de bağırsakları iyi çalıştırıyor.
allah kolaylık versin canım, inşallah bugün dinlenirsin
bence baya incelmişsindir
kilo veremedin diye üzülme yani, bak nasıl incelmişsin![]()
sağol canım sanadaafiyet olsun
afiyet olsun canım,
sen devam et kalite kontrollerinehaftaya 5 kişi gram gram yarışacak ona göre
![]()
o senin bildiğini biz de öğrenebilir miyiz acaba:)
kabak da çok iyi geliyor, dene mutlaka vefa, çiğ kabağın salatasını da yapabilirsiniz kızlar, bana çok güzel geldi. Tazecik kabağı ince ince doğrayıp içine maydonoz ve domates doğrayın ince imce, içine pul biber karabiber zeytinyağı ve limon ekleyin. kahvaltıda yiyin hem lezzetli hem de bağırsakları iyi çalıştırıyor.
allah kolaylık versin canım, inşallah bugün dinlenirsin
bence baya incelmişsindir
kilo veremedin diye üzülme yani, bak nasıl incelmişsin![]()
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 zeytin
lor peynirli salata
su 1.5 litre oldu 3.5 lt rahat iciyorum zaten
yürüyüş e çıktım ama 20 dk yürüdüm.kizimla ormanlik alnada gezdik biraz . Aksam bisiklet surerim.
Aksam menum de belli
lahana haslama
Yoğurt
bide khvltidan once 1 elma yesim
eve gittim kızımı uyutayım diye uyumuş, bu sefer akşam çok geç yatar, dinlenirmiyim bilemiyorum,![]()
ohhh çocuk konusunda en rahatınız benim diyeceğim
ama büyüdükçe daha zorlaşıyorrrrrlarrrrrr
Akşam benim ki bana küstü yasminnohhh çocuk konusunda en rahatınız benim diyeceğim
ben de rahatım çok şükür, hasta olmadığı sürece geceler bana ait, bu çok güzel, tez büyüsünler inşallahohhh çocuk konusunda en rahatınız benim diyeceğim
seninkiler inşallah jet büyüsünler canımya en azından derdini anlatabilirsin, benimki 3 te kalktı biraz kızdım, başladı ağlamaya, küçüğünü de uyandırdı... ben büyümelerini istiyorum![]()
ben de rahatım çok şükür, hasta olmadığı sürece geceler bana ait, bu çok güzel, tez büyüsünler inşallah
seninkiler inşallah jet büyüsünler canım
krizantem3 geçmiş olsun canım
Akşam benim ki bana küstü yasminn![]()
Benim ki 5.5 yaşında.. Erkek tribi hiç çekilmiyorrrbenimki her gün küsüyor, 2,5 yaşında zilli, küstüm anne sana deyip, odasına gidiyor ve kapıyı kapatıyor , kime çektiyse artık![]()
ya en azından derdini anlatabilirsin, benimki 3 te kalktı biraz kızdım, başladı ağlamaya, küçüğünü de uyandırdı... ben büyümelerini istiyorum![]()
Akşam benim ki bana küstü yasminn![]()
BÜYÜRLER cnm göz açıp kapayıncaya kadarrr
allah sağlık versinnnn
neden küstülerrrrr
ah benim oğlanda küsse bana beni küsecek diye aklı çıkarrrr
Ya istekleri çoğaldı doyumsuz, her istediğini almadığım halde bir de böyle alsam kim bilir nasıl olur..BÜYÜRLER cnm göz açıp kapayıncaya kadarrr
allah sağlık versinnnn
neden küstülerrrrr
ah benim oğlanda küsse bana beni küsecek diye aklı çıkarrrr
Benim ki 5.5 yaşında.. Erkek tribi hiç çekilmiyorrr![]()
oyyy duygusal paşan desene
Ya istekleri çoğaldı doyumsuz, her istediğini almadığım halde bir de böyle alsam kim bilir nasıl olur..
Bi huysuzlaştı zaten istediğini almadım diye.
Sonra ayak tırnaklarını kesicem, canını acıtmadığım halde bi feryat ağlama krizleri falan.
Dellendim bende bağırdım 8.30'da erkenden yatırdım ceza olarak...
Benim ki 5.5 yaşında.. Erkek tribi hiç çekilmiyorrr![]()
Kızz tatlı nazlıı ama bir okadar da huysuzzz aynı bensorma bizim ki apayrıııı cnm
sade benden güç aldığı için
hem beni üzmekten korkar
ama yine de yapacağını yaparrr arkasından özür dilerrr
ayy kıss senın paşa çok tatlı maşallahhhh
salı günde benim oğlan 20,00 yatıı biraz bağrıştıkk o da gitti yattı
Keşfedesin zaman çokkkdur bakalım daha onu keşfedemedim![]()