• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bana yetişin diye bekliyommmmmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53:

bekle geliyoruz yasemin :KK55::KK55:
teşekkür ederim canım:21:

günaydın Canım, ftr fena değil taM rahat lama dim henüz, güç kaybıNda da pek bi gelisme yok, haftaya da devam edecek tedaviM, bakalım inşallah o zaman daha iyi olurum.

hiç de zaYıl görünmüyor:KK12:saraycam sen bundan daha zayıfSindir bence:KK56:

:mad:
Ben 20 kg :mad::mad:

10 kg bile versen ondan zayıf olursun bence:KK66:

:rolleyes:
haftaya daha iyi olman dileğiyle canım

yok canım onun kadar zayıf olamam, hatun 50 kilo 170 den fazla boyu var , ;)
benimde arkadan bakınca fena değilim de, ön taraf fe-la-ket!:confused:

sonra sen bize yetişmede

yok yok biz ona yetişelim:KK53:

Eve geldim evet ama kahvaltim olmadı çünkü çok ekmek yedim tereyağli yumurta ile:KK12:, o kadar Tokum ki bugün başka bişey yiyemem:KK43:

sen telefi edersin canım, :KK60:

Öğle menüm

1 Kepekli sandw.(peynir domates biber)

1 badak ayran

4 tane bademmm

afiyet olsun canım

ya benim omuzlarım geniş olmuyor bana :KK43: altım oluyor ama üstüm :KK43:

sana güveniyorumm:KK60::KK60::KK60:

benimde göbek geniş, diğer yerler fena değil , bu nedenle alt ve üst kıyafette lastikli bulursam hiç kaçırmayıp alıyorum :KK53:

50 dakika tempolu yürüyüş yaptık resmen osb içinde arkadaşla :KK70::KK70::KK70::KK70:

ögle

bulgur pilav üstü kurufasulye yarım kase
yoğurt
hımm iyi yürüyüş yapmışsın, yemeklerde güzel afiyet olsun, bende öğlene kadar 3000 adım atmışım, hiç yoktan iyi

ben bugün hiç iyi değilim yaseminle vefayla uğraşırken ben onlardan beter oldum ne bulursam ağzıma atıyorum imdattttt

aman rolla, tamam artık yediğini yedin, ama şu saatten sonra yeme lütfen:stop:, bak yaz geldi:KK60: tiril tiril kıyafetleri düşün, tatili düşün :KK60:

ben bugün hiç iyi değilim yaseminle vefayla uğraşırken ben onlardan beter oldum ne bulursam ağzıma atıyorum imdattttt
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: DÖKÜLÜYOR TOPİKK

kendinize gelin bakayım gelmeyeyim yanınızaaaa:KK48::KK48::KK48::KK48:

afiyet olsun canım

benimde göbek geniş, diğer yerler fena değil , bu nedenle alt ve üst kıyafette lastikli bulursam hiç kaçırmayıp alıyorum :KK53:

hımm iyi yürüyüş yapmışsın, yemeklerde güzel afiyet olsun, bende öğlene kadar 3000 adım atmışım, hiç yoktan iyi

aman rolla, tamam artık yediğini yedin, ama şu saatten sonra yeme lütfen:stop:, bak yaz geldi:KK60: tiril tiril kıyafetleri düşün, tatili düşün :KK60:

sağol cnmmm
,
bende sabah yürüyerek gelidim işe 20dk

akşam da 20 dk sürere yeterrr:KK53::KK53:

çarşamba hepimiz gümlicezzzz:KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Allahııım ben 59.9 u gerçekten görmek istiyorum, ama 5 gündür sabitim :KK17:

dua etmeye devammmmmmm:KK61::KK61::KK61:

selamlar kızlar, gümlemeyiz çarşambaya daha çok var, telafi edilir.. Benim için zor gerçi, haftasonu oğlanın doğum günü var, napcaz bakalım ama imkansız değil en hafif şekilde atlatırım inşallah :)

kızlar bakın hele buraya, işyerindeyim, işler beni bekler sakın fazla kaynamasın burası okuyamıyorum sonra.
Hadi herkes şimdi işinin başına:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

selamlar kızlar, gümlemeyiz çarşambaya daha çok var, telafi edilir.. Benim için zor gerçi, haftasonu oğlanın doğum günü var, napcaz bakalım ama imkansız değil en hafif şekilde atlatırım inşallah :)

senin rahatlına bayılıyorumm

:eek::eek::eek:

kızlar bakın hele buraya, işyerindeyim, işler beni bekler sakın fazla kaynamasın burası okuyamıyorum sonra.

aman bitmiyor bu işlerrrrrrrr :KK53::KK53::KK53::KK53: da mart ayını kapatamadımmmm

dört gün kaldı B planı olan varmı
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

şimdiden kutlu olsun, dikkat edersinnn, onca emeğini boşa harcayacağını sanmam

sarayca dolunay haftasındayız o yüzdendir yarından sonra eksilirsin 3 er 5 er merak etme

offf bu dolunay ne çabuk geliyor yaaa..

tamam canım, madem bende kıyafetlere bakayım :KK53:

dört gün kaldı B planı olan varmı

valla 1 gün pirinç lapası yaplabilir, ödem atmak için, bizim 7. takımda çok moda lapa yapmak, hemen hemen her hafta yapılıyor, iyi kilo verdirdiğini söylüyorlar (ödem attırdığını)

Hadi toplanın kızlar kendinize gelin :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bak ben ikigündür çok sinirliydim sinirden yedikçe yedim sorun çözüldü mü hayır çözülmedi

o yüzden ne yaparsak yapalım kendimize yapıyoruzzz

lütfen bedenizi sevin bedinizle konuşun

gerçekten bunu yersem bana ne gibi artıları eksileri olacak onu düşününn

her canımız birşey istediğinde önce derin bir nefes alın

sonra yudum yudum su için emin işe yarayacakkk:21::21::21::21::21:

Back
X