• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Ara
Yarim armut

Aksami hafif gecirmeyi dusunuyorum
Corba
Salata
Yogurt

Bu 3 gün dikkat etmeliyim carsambaya en azindan 1 kg gitmesini istiyorum ;)

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ben yorgun ama iyiyim taşımadan kalan işlerin
çoğunu hallettim yaptığım kaçamaklari bol bol hareket ederek akşam yemeklerini erken yiyerek telafi ettim zaten benim en önemli sorunum akşam yemeklerini geç yemek hafta içi en erken 19.30 20.00 gibi yiyebiliyorum
sabah
1dilim ekmek peynir 3 zeytin salatalık y biber şekersiz çay

sabah tartı beni sevindirdi süpriz olsun yazmıcam ama koyduğum hedefi bile geçebilirim eğer şu iki günü iyi geçirebilirsem

günaydın arkadaşlar, bu sabah tartı beni de güldürdü nihayet ...

Nasil gidiyor adasim hic gelmiyosun takima :KK43:
merhaba canım, haftasonu fazla müsait olmuyorum, ondan giremiyorum, buralardayım yoksa, sen nasılsın adaşım?

günaydın kızlar herkes nasıl bakalım ben yorgun ama iyiyim taşımadan kalan işlerin
çoğunu hallettim yaptığım kaçamaklari bol bol hareket ederek akşam yemeklerini erken yiyerek telafi ettim zaten benim en önemli sorunum akşam yemeklerini geç yemek hafta içi en erken 19.30 20.00 gibi yiyebiliyorum
sabah

günaydın canım, afiyet olsun, işlerin çoğu bitmiştir, şimdi rahatlama zamanı :)

günaydın arkadaşlar
cuma günü tartıda süperdim ama malum gün gelince bu sabah felaket çıktıı moralimi bozduuu

malum gün gidince çok iyi sonuç alırsın merak etme canım, hepimiz aynı durumları yaşıyoruz :)

sabah

Günadyın cnmmm

evin işleirini hallettiğine sevindimmmm

sabah tartı beni sevindirdi süpriz olsun yazmıcam ama koyduğum hedefi bile geçebilirim eğer şu iki günü iyi geçirebilirsem

çarşamabay bomba gibi geliyorsun deseneeee

günaydın arkadaşlar
cuma günü tartıda süperdim ama malum gün gelince bu sabah felaket çıktıı moralimi bozduuu

hadi hayırlısı olsun bakalımmm

bu aralar iştahım yok

zorla yiyorum
1 dilim ekmek peynir zeytin

kızlar size komik gelebilir ama ben iştahım olmayınca korkuyorum moralim bozuluyor zorla yiyorumm bu nasıl bir psikolojiysee

niyekineeee

benim de regl olaccağımm elim ayağın şişti gibii

bugun yine yürüşe başlıcammm

günaydın arkadaşlar, bu sabah tartı beni de güldürdü nihayet ...

merhaba canım, haftasonu fazla müsait olmuyorum, ondan giremiyorum, buralardayım yoksa, sen nasılsın adaşım?

günaydın canım, afiyet olsun, işlerin çoğu bitmiştir, şimdi rahatlama zamanı :)

malum gün gidince çok iyi sonuç alırsın merak etme canım, hepimiz aynı durumları yaşıyoruz :)

günayyddınnnnn

günaydın canım, nasıl geçti haftasonun?

ben bu gün mutluyum ,sabah gayet iyi bir rakam gördüm:KK76:

Günaydın cnm
hafta sonuu çok güzel geçti

ufak kaçamaklar da olsa bol harketli geçti

ctesi hep yürüdüm her işimi yürüyerek halletim

kuaföre yürüyerek gittim
pazara yürüyerek gittim

yani hiç araç kullanmadımm

dün çay partisinde bol bol göbek attımm ne ter attık ammaaaa

Günaydın cnm
hafta sonuu çok güzel geçti

ufak kaçamaklar da olsa bol harketli geçti

ctesi hep yürüdüm her işimi yürüyerek halletim

kuaföre yürüyerek gittim
pazara yürüyerek gittim

yani hiç araç kullanmadımm

dün çay partisinde bol bol göbek attımm ne ter attık ammaaaa

wovv süper ya, :KK9:

günaydın kızlar
hayırlı haftalar
bugün yoğun bi gün olacak pek takipte olamayacağım malesef
yorucu bi h.sonu geldi geçti yine
çok büyük kaçamaklarım olmadı dünki yediğim dondurma dışında:KK22::KK22::KK22:
yalnız acayip şişim reglm yakın karnım fena halde ağrıyor sanırım birazda üşüttümm:KK61::KK61::KK61:

Back
X