• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

sende aperatif bişeyler yap makarna salata ton balığı olabilir kendinede tonbalıklı salata

kesinlikle sporun yerini hiç bişey tutmuyorr

kabak ve yoğurt aklımda onları yicem bakalım

bende fena ataklardaydım kurabiyeleri götürdümmmm

bugün kendime geldim şuan tatlı isteğim yok çok şükürr

kabak ve yoğurt gayet iyi

ben akşama ne yapsam
pırasa ya da karnabahar olabilir bakalım :)

kızlar şaka gibi cidden telefonuma rasgele mesj geldi bende kilodan patlıcam artk bi deneyeyim dedim 2 haftadır devm edyrm sabh kalkar kalkmz bile mesaj atıylr bna diyet nasıl gidiyor bugun yiyeceklerin bunlar diye valla zayıflama ekibiymiş dr kubilayı aradım çok fiyat söyledi bütçem yetmediği için gidemedim valla bunlar aylık 100 lira alıyo benden zayıflama kampı gibi devam etmeyi düşünüyorum canım tatlı istediğinde bunlara mesaj atıyorum beni frenliyolar 2 hafta oldu işte bugun 2.haftamın 3. gunu 6 kilo 300 gram verdim bu gidişle artık şişman olmicam diğer arkadaşlarada söyliyim hemen

hahah bebegim :KK56::KK56::KK56: 100 lira köpeğin olsun :) bebeğim benim denemediğim yöntem kalmdı valla kaç para harcdm diyetlre haddi hesabı yok aylık 100 lira bana göre hiçbir şey sabahtan yatana kadar ilginiyolar

Back
X