• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

kahvaltım bu gün çok zengindi :)

:kk77:sabah:kk77:
1,5 kk kadar az yağlı peynir
7-8 adet zeytin
domates
salatalık
2 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta, yarım bardak süt 1 çay kaşığı tere yağı ile omlet
500 ml su

şimdi yeşil çay zamanı:KK50:

kahvaltım bu gün çok zengindi :)

:kk77:sabah:kk77:
1,5 kk kadar az yağlı peynir
7-8 adet zeytin
domates
salatalık
2 kaşık yulaf kepeği,2 yumurta, yarım bardak süt 1 çay kaşığı tere yağı ile omlet
500 ml su

şimdi yeşil çay zamanı:KK50:

Saraycım süpersin valla bak bu kadar yiyip birde üstüne kilo veriyorsun ya hayranım sana :KK60:

Saraycım süpersin valla bak bu kadar yiyip birde üstüne kilo veriyorsun ya hayranım sana :KK60:

sesli güldüm valla :KK70::KK70:
aslında evet ben çok yiyorum farkındayım, böyle vermeye çabalıyorum, yani ideal kiloma gelincede aynı bu şekilde beslenmek istiyorum ama işte pek evdeki hesap çarşıya uymuyor, çünkü çok zor veriyorum kilolarımı ,

upload_2015-4-15_10-24-39.webp

haftaya hedefim artık şu 65 rakamını göreyim, en son ocak ayında bi yüzünü gösterdi, bir daha göremedim :KK70:
:KK70:

LaMeKaN369 LaMeKaN369 eğer bir sorun olmasaydı illaki gelirdi, umarım kötü bir durum yoktur. :(
N nageden uyuyor mu acaba desem, küçük çocukları var, umarım onda da bir sorun yoktur. :(

azracım hemen demoralize olma canım +300 nedir ki :) her hafta kilo verilmiyor maalesef, haftaya daha iyi sonuç alırsın :KK60:

Sağol canım moral verdiğinn için bende hepinizi tebrik ediyorum.

ben sebebini biliyorum az yemekten yana sıkıntım yok ama sağlıklı şeyler yemiyorum.Sil baştan başlayalım bu haftaya

Bugün yemekte kuru varmış canım hiç istemiyorum...

Düzgün yemek yediğim tek öğün öğle yemeği

Şeytan çok dışarda ye diyor ki bana ama bilemiyorum...

Sağol canım moral verdiğinn için bende hepinizi tebrik ediyorum.

ben sebebini biliyorum az yemekten yana sıkıntım yok ama sağlıklı şeyler yemiyorum.Sil baştan başlayalım bu haftaya

biraz önce zeliş bana çok yediğimi söylemişti,

aslında ben zararsız gıdalardan doyana kadar yiyorum, bu nedenle pek aç gezmediğimden diyet eziyet olmaktan çıkıyor benim için , :)

Back
X