• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

merhaba arkadaşlar
yazdıklarınzı henüz okuyamadım yeni geçtim bilgisayarın başına dışarıdaydım. Saat 11,30 gibi tost yedim dışarıda şimdide çaydan başka birşey istemiyor canım.dün sebzeleri doldurdum pazarda yine alıp atmam inş.

Canım hoş geldin bu arada hani 11 nisanda buluşuyorduk biz :D :D :D :D

al benden de o kadarr

bir türlü kendimi toparlayamıyorumm

bahar gelinceeee motivasyonda düştü resmeeennnn

aslında yemek yemeyi seven biri değilim fakat beynim sürekli ne yesem diye komut veriyorrr

yasmin hiçç yakışmıyor bu hareketler sana, başla artık yürümeye filan kendine gel arkadaşım....

Canım hoş geldin bu arada hani 11 nisanda buluşuyorduk biz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

canım ben size bağlıyım yarın diyin yarın buluşurum.Serap ın taşınma olayı girdi araya kaldı bendede android telefon yok emanet telefonla idare ediyorum.servisten gelmedi telefonum.ama buluşacaksanız haber verin ben özelden bu emanet hattın numarasını veririm haberleşiriz.Havalarda çok güzel gidiyor.

canım ben size bağlıyım yarın diyin yarın buluşurum.Serap ın taşınma olayı girdi araya kaldı bendede android telefon yok emanet telefonla idare ediyorum.servisten gelmedi telefonum.ama buluşacaksanız haber verin ben özelden bu emanet hattın numarasını veririm haberleşiriz.Havalarda çok güzel gidiyor.

tamam konuşalım serapa bağlıyız hatunun matinesi filan yoksa yani bilemedim :D :D

ooo kızlar ne güzel reelde görüşmeniz :):KK19:

bu akşam eve geldim, öğlen yemek yemediğim için, canımda çok ekmek istediğinden hemen 3 kaşık yulaf kepeği ve yumurta ile krep yapıp, domates salatalık peynir ile bir güzel karnımı doyurdum :) biraz fazla oldu ama en azından karnım doydu,...:kk77::kk77::kk77:

şimdi 7 otlu ve form çay zamanı (form çayı bundan sonra 4-5 güne bir içeceğim, barsaklarım tembelleşmesin diye ):KK50::KK50:
ve sonra spor :KK49::KK49::KK49::KK49:

günaydın arkadaşlar, Hayırlı cumalar:KK68:

sabah yulaf kepeği, yumurta, peynir, maydanoz, taze soğan ile güzel bir omlet yapmak istedim ama tavaya yapıştı kaldı :( of içim gitti, 2. sini yapmaya vaktim kalmadığından, peynir domates salatalık, zeytin ve uno grisino ile kahvaltımı yaptım...:rolleyes::KK72:

zelişin dediği gibi iş yerinde ki böreği akşam yemeği yaparak

evde

4-5 kaşık mercimek çorba

3 kaşık yoğurt
3 çay kaşığı puding

türk kahvesi nescafe içtim

günaydın kızlar bugün daha iyiyim dün akşam günde baya bi yedim sporada gidemedim ama olsun pişman olmak yok
bugün yeni bir gün tam gaz devam
sabah kahvalti
iki dilim ekmek arası beyaz peynirli tost
domates maydanoz şekersiz çay

günaydın kızlar bugün daha iyiyim dün akşam günde baya bi yedim sporada gidemedim ama olsun pişman olmak yok
sabah kahvalti
herkese günaydın kızlar.. güzel bir cuma günü olsun :KK68::KK68:Rollacım bendensin,dün akşam ve bu sabah ki menülerimiz ve düşüncelerimiz aynı :KK19:

sabah kahvalti

dün bir an bırakacaksın diyeti sandım, bu gün daha iyi olmana sevindim,:KK5::KK19:

Back
X