• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

akşam balık salata var, ctesi hafif atlatıp, pazar günü ayran aşı detoksu yapmayı düşünüyorum,

biraz işlerim var onları halledeyim, sonrada çıkarım, hepinize iyi akşamlar...

akşam balık salata var, ctesi hafif atlatıp, pazar günü ayran aşı detoksu yapmayı düşünüyorum,

biraz işlerim var onları halledeyim, sonrada çıkarım, hepinize iyi akşamlar...
kız bu saatte ii akşamlar deme bak psikolojim bozuluyorrrrr:mad::mad::mad::mad::mad:

biz 17.30 a kadar buradayız

akşama ne yiyeceğim karar vermedim :(

merhaba arkadaşlar, :KK3:hani demiştim daha önceden pazar günleri ayran aşı çorbası yapacağım diye, ama bu gün kurabiye ve kek yaptım,:oops: hiç canım istemiyordu ve sadece tadına bakayım dedim, biraz fazla kaçırdım,:KK12: yediklerim kilo yapmadan yarın ayran aşı yemeye karar verdim:KK24:, bu hafta da 2 gün yapma niyetindeyim, çünkü haziranda 59 larda olmak istiyorum, :KK55::KK55:bu 2 ay dikkat etmeliyim :KK66::KK56:

çarşambaya 64 leri görebilirmiyim ki ?:KK68::KK68:

bu gün 1 saat yürümüştüm, şimdide kendimce spor yaptım, ip atladım, squat yaptım vs. iyi geceler

günaydın kızlar dün akşam
mercimek çorba
2 kaşık yoğurt
1kaşık taze fasulye yedim
türk ve nescafe içtimm

akşam yaramazlık yapmadım - lerde gördüm kendimi çok mutlu oldum

h.sonu umarım ii geçerrro_Oo_Oo_Oo_Oo_O

şimdi daha iyi cnm tşkler diyet nasıl gidiyor ben hiç dikkat edemedim maalesef artılardayım çarsambaya kadar yeniden 67 leri görmem lazım

Verirsin sen. Bende durum kötü gibi, Bu gün ayran asi corbasi yaptim ama tam olarak değil :( regl den dolayi cok tatli yiyesim vardi ve kendimi tutamadim :( yarin telafi ederim umarım.

günaydın arkadaşlar, bu gün burası buzzz gibi, kış mı geldi ne?
a9.gif~c200

günaydın kızlar haftasonu yorucu ve yoğun geçti az yemeye çalıştım bugün hepimiz iyi geçer inşallah
sabah
iki dilim ekmek
bir küçük yumurta
biraz peynir
domates salatalık maydanoz dereotu
1tk bal 1 tk kaymak
evet kahvaltı biraz fazla oldu ama güzeldi
birde artık eskisi kadar çok yemiyorum
bu bişeydir

Back
X