• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın kızlar iyi bir gün olması dileğiyle
beni bu regl maffetti neyse bugün artık regl etkisi geçti gayet enerjik bir şekilde devam dün akşam yine yemeği geç yedik 20.30 civarında ve artık bi karar aldım akşam yemek yemicem yoğurt meyve yada sadece çorba gibi hafif şeylerle geçiştiricem
sabah
2 dilim tam bugday ekmeği ile kaşarlı tost
1 zeytin domates salatalık şekersiz çay

dün o moralle eve geldim spordan. kızıma anlatıyordum 10 kilo vermiş diye
kızım demesin mi ---geçen annennem dediki biz yemiyoruz o bi tabak yemeği yedi ondan sonrada az yiyorum ama veremiyorummm sakın annene deme moali bozulur diye
ağlama krizine girdim

beni bu regl maffetti neyse bugün artık regl etkisi geçti gayet enerjik bir şekilde devam dün akşam yine yemeği geç yedik 20.30 civarında ve artık bi karar aldım akşam yemek yemicem yoğurt meyve yada sadece çorba gibi hafif şeylerle geçiştiricem
sabah
günaydın canım akşam geç saate kaldımı yeme işi sıkıntı oluyor malesef
o sorun bizde de var

günaydın kızlar akşam

tavuk ızgara 3çöp şiş yemişimdir
birdilim ekmek salata

bugün kahvaltı için simit aldım:KK22:

umarım yarısını yerim

domates peynir zeytin

sabah

güzel bir karar, akşamları hafif geçirmek çok işe yarar,

günaydın arkadaşlar
birlikte spora başladığım bayan (54 yaşında)10 kilo vermişş nerelere gidemm bennn nerelere vuramm kafamıııı:KK11:

dün o moralle eve geldim spordan. kızıma anlatıyordum 10 kilo vermiş diye
kızım demesin mi ---geçen annennem dediki biz yemiyoruz o bi tabak yemeği yedi ondan sonrada az yiyorum ama veremiyorummm sakın annene deme moali bozulur diye
ağlama krizine girdim

krizantem üzülmene gerek yok, annene kızına ve 54 yaşındaki zayıflayan çıtıra göster kendini, :KK76:

günaydın arkadaşlar, bu gün yine enerjim tavan :KK45: aman maşallah diyeyim kendime :rolleyes:

sabah tartıda hala artı idim ama ısrarla ödem diyorum, yarına eksi olmasını umuyorum:confused:

kahvaltım
az yağlı peynir
domates
salatalık
1 dl tb ekmeği
500 ml su
çay

bu ara yulaf kepeği yapmaya vakit bulamıyorum, sabah çok geç uyanıyorum maalesef :KK67:

ha bu arada haziran 15 e kadar bu kiloları versem iyi olur, ipin ucunu biraz daha sıkmaya karar verdim, ( bu nasıl bir cümle olmuş böyle :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

haziran 15 hedefim 59 :KK71:
:KK71:

ha bu arada haziran 15 e kadar bu kiloları versem iyi olur, ipin ucunu biraz daha sıkmaya karar verdim, ( bu nasıl bir cümle olmuş böyle :rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

haziran 15 hedefim 59 :KK71:
:KK71:
ben eksileri gördüm çok şükür canım
tabi yarına kadar oyun bozanlık yapmazsam:KK49::KK49::KK49::KK49:

akşam ip atladım vucudum esniyor çok güzel bişey yaaa

bende ramazan girmeden 57 kilo olmak istiyorumm

Günaydın kızlar,

Kabızlık problemi yaşıyorum ciddi bir şekilde :KK61:

Şiştim resmen

zeliş günaydın bende bunu yaşıyorummm

çok kötü

sabahları ılık su içiyorum kahvaltı öncesi

bu kadar su tüketimim varken yine yaşıyorum

ama bu durum ırsi sanırım benim annem hep öyle hele azıcık yediklerine dikkat etmesin kadıncağız maf oluyor

ekmek içi yemez kahvaltıda yeşillik salata eksik olmaz onun

Back
X