• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

upload_2015-4-29_10-42-20.webp

tebrikler canım :)

inşallah canım ama beni de yabana atma, yeni sistemimde baya yol katettim önümüzde ay ivme kazanabilirim:KK70:
hepinize teşekkür ederim kızlar ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum bir arpa boyu yol gidemezken sizi buldum ve sonuç bir ayda 3.1 kilo kızlar tekrar teşekkür ederim

bende mayıs ayında daha dikkatli olacağıma inanıyorum, en azından spora ağırlık vereceğim :)
aynen canım ben de, havalar da düzelip ısınmış olacağından daha rahat vericez kiloları
hepinize teşekkür ederim kızlar ekim ayından beri yanlız günlük tutuyordum bir arpa boyu yol gidemezken sizi buldum ve sonuç bir ayda 3.1 kilo kızlar tekrar teşekkür ederim
haklısın canım, birlikten kuvvet doğarmış

bende teşekkür ederim canım, burada beni yalnız bırakmayıp, yol arkadaşı olduğunuz için.

aynen canım ben de, havalar da düzelip ısınmış olacağından daha rahat vericez kiloları

haklısın canım, birlikten kuvvet doğarmış

aklıma gelmişken bu jillian nmtz felaket bir şey, bittikten sonra bile yüzümün küçüldüğünü hissediyorum, her gün yapsam ne olur ki acaba :KK53:

çok yorucu ise hergün yapma haftada üç gün yeterli bence diğer günlerde yürüyüş yaparsın

gün aşırı yapmaya çalışacağım, ama süper bir video, tüm vücudu çalıştırıyor, bakalım ölçüleri aldım, bir ay sonra nasıl bir fark olacak merak ediyorum doğrusu :)

bu günkü menüm şöyle olcak

sabah
peynir
domates
salatalık

öğlen
patlıcan musakka
cacık
bulgur

akşam
madımak yemeği
salata