Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba cnm hastayım boğazım şiş maalesefmerhaba lamekan, nasılsın canım?
merhaba cnm hastayım boğazım şiş maalesef
öyle cnm birde diyette olduğumdan beri her ay hastayım eşim diyete bağlıyordu ama sanırım haklı dengeli bir diyet uygulamıyorumgeçmiş olsun canım, havalar ısınmadı gitti, tam hastalık havası
öyle cnm birde diyette olduğumdan beri her ay hastayım eşim diyete bağlıyordu ama sanırım haklı dengeli bir diyet uygulamıyorum
haklısın valla buaralar diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum zira cok sıkıldım.sadece dikkat etmeye çalışacağımcanım ben sana söylüyeceğim ama bir türlü söyleyemedim, bırak şu günübirlik diyetleri, sağlıklı beslenip, bir süre tartılmasan kilo kendiliğinden gidecek, belki ilk zaman bünyen alışmayacak ama sonrasında galip gelen kiloların değil sen olacaksın!
haklısın valla buaralar diyet psikolojisinden kurtulmak istiyorum zira cok sıkıldım.sadece dikkat etmeye çalışacağım
senin nasıl gidiyor
öyle valla yasam şeklimiz böyle olmalı ama acıkcası ben ömrüm boyunca böyle olmak istemiyorumhaftasonum iyi değildi gene, ve çok sıkıldım artık kilo verememekten... veremiyorum çünkü 4 gün dikkat 3 gün yemek yersem böyle yerimde sayarım, hep dikkatli olmam lazım, yaşam tarzı haline getirmemiz lazım diyoruz ya hep, işte öyle olması lazım ama nerdeeee...
EVDE VAKİT GEÇİRMEMEK LAZIM AMA ONU DA BEN YAPAMIYORUMhaftasonum iyi değildi gene, ve çok sıkıldım artık kilo verememekten... veremiyorum çünkü 4 gün dikkat 3 gün yemek yersem böyle yerimde sayarım, hep dikkatli olmam lazım, yaşam tarzı haline getirmemiz lazım diyoruz ya hep, işte öyle olması lazım ama nerdeeee...
öyle valla yasam şeklimiz böyle olmalı ama acıkcası ben ömrüm boyunca böyle olmak istemiyorum
günaydınlarr nasılsınız kızlarrr
benim kilomm süper ötesiii en son ben paylaşacam ki şoka girmeyin diyeee![]()
günaydın arkadaşlar
gecen hafta 66.6
bu hafta:66.1
giden -500
günaydınnn kızlarrr
sarayca krizantem bende paylaşmayacağımm
şoklardayımm resmennnn![]()