• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

günaydın canım, sen gene iyi kilonu koruyabiliyorsun, benim durum vahim:KK51::KK47:
o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
ben geçen sene 57,5 kiloya düşmüştüm
ve indirimden sezon sonu capri almıştım 2 tane
o zaman 60 kilo felanımdır
ayy dün giydim bi sıktıki beni yoksaaldıklarım bu yaz giyilmeyecek :(

o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
ben geçen sene 57,5 kiloya düşmüştüm
ve indirimden sezon sonu capri almıştım 2 tane
o zaman 60 kilo felanımdır
ayy dün giydim bi sıktıki beni yoksaaldıklarım bu yaz giyilmeyecek :KK43:

Biraz dahadikkat edeceksin 2-3 kilo verp kurtulacaksin vefacim..

herkese gunaydın arkadaslar uzun bı aradan ve yoğun gunlerden sonraa...hıç ama hıç oturmaya fırsat bulamadığım gunlerde halıyle foruma ugrayamadım.kimse kusura bakmasın lutfen.soyle geçmişe bakmaya çalıştım kilo verme durumları ıyı sankı.ben en son 66.800 olmustum.ama yoğun mısafır kıtlemden sonra muhtemelen aldım.ama vazgecmek yok.

günaydın kızlar günlerim baya yoğun geçiyor onun için uğrayamadım kusura bakmayın pek düzenlide beslenemiyorum
geçen hafta 64.8
bu hafta 65.5
fark + 700 gr

herkese gunaydın arkadaslar uzun bı aradan ve yoğun gunlerden sonraa...hıç ama hıç oturmaya fırsat bulamadığım gunlerde halıyle foruma ugrayamadım.kimse kusura bakmasın lutfen.soyle geçmişe bakmaya çalıştım kilo verme durumları ıyı sankı.ben en son 66.800 olmustum.ama yoğun mısafır kıtlemden sonra muhtemelen aldım.ama vazgecmek yok.

merhaba canım, iyi olmana sevindim, gelmeyince merak etmiştim seni...

günaydın
geçen hafta 67,4
bugün 66,7

tebrik ederim canım

tebrikler canımmmm

günaydın bende 62,7 çıktımm 63,1 idimm

tebrikler vefacım,

günaydın kızlar günlerim baya yoğun geçiyor onun için uğrayamadım kusura bakmayın pek düzenlide beslenemiyorum
geçen hafta 64.8
bu hafta 65.5
fark + 700 gr

günaydın, haftaya telafi edersin rollacım..

Günaydın kızlarrrr

kilo veren arkadaşları tebrik ederim

günaydın canım

Back
X