• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

selam kızlarrrrr nabersiniz

arayca güzel gidiyonnn

rolla ne alemdesinnn

ben hepten saldımmmmmmmmmmmmmm

ama haftanın 5 günü yürüşe devammmmmmm

evet canım fena değilim:KK53:, sen nasılsın, yürüyüş iyi geliyor mu, kilon ne durumda, galiba geçtim seni, sabah yaz kilonu merak ederim, öpüyorum canııım

akşam oğlumu arabaya koydum 30 dk yürüdüm, iyi geldi :)
iyi geceler arkadaşlar.. sabah kilomu merak ediyorum, umarım iyi bir rakam olur...

günaydın kızlar, ayran aşı sonucu pek iç açıcı değil, nedeni ise çok erken 2. defa yapmam sanırım, çünkü aradan 1 hafta bile geçmedi, ayrıca vücudumda ödem vs. kalmamış demek ki :) her neyse dün 63.4 kg. bu gün 63.3 kg fark 100 gr:63:

cnm iyiyim bir türlü adapte olamıyorum ama ayran detoksu iyi geldi şişkinliğim gitti ama devamını getiremedim

rolla canım şimdiye kadar yedin içtin, her şeyin tadına baktın, şurada 60 kg. ne kaldı, bir gayretle verebilirsin :KK60: hemde istesen 1 ayda gider:KK54:

günaydın kızlar, ayran aşı sonucu pek iç açıcı değil, nedeni ise çok erken 2. defa yapmam sanırım, çünkü aradan 1 hafta bile geçmedi, ayrıca vücudumda ödem vs. kalmamış demek ki :) her neyse dün 63.4 kg. bu gün 63.3 kg fark 100 gr:63:
cnm olsun pes etmek yok gram gram da olsa sonuçta gidiyor bende hafta sonu tekrar ayran aşı yapıyım diyordum bekleyim biraz o zaman

cnm olsun pes etmek yok gram gram da olsa sonuçta gidiyor bende hafta sonu tekrar ayran aşı yapıyım diyordum bekleyim biraz o zaman

ben bu 3-4 günde sadece 1 bisküvi dışında kaçamak yapmadım, verilecek ödem vs. yoktu, ondan olabilir, sen 1 gün yaptın, haftaya bi dene istersen, belki verirsin yine.

Günaydın kızlar dün gayet iyi gittim ama akşam yemeğinde kaçtı biraz kendime çokkk kızıyorum :KK62:niye boğazımı tutamıyorum diye bugun telafi edicem ayran aşını yarın bende yapıcam malzemeleri hazırladım akşamdan güya sabah kalkınca hazırlayıp yanıma alçaktım ama maalesef geç kaldım bugun

Günaydın kızlar dün gayet iyi gittim ama akşam yemeğinde kaçtı biraz kendime çokkk kızıyorum :KK62:niye boğazımı tutamıyorum diye bugun telafi edicem ayran aşını yarın bende yapıcam malzemeleri hazırladım akşamdan güya sabah kalkınca hazırlayıp yanıma alçaktım ama maalesef geç kaldım bugun

bu gün telafi edersin canım,

Back
X