• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

saraycam pro yaptıysan verirsin bence bekliyoruz 62 rakamını

yani sabah yumurta peynir salata
öğlen tavuk sote salata
akşam köfte salata yoğurt olacak, tam pro değil ama yinede eksi olacağını düşünüyorum, bu ara biraz vermek istiyorum, hani beni önceden görenler, kilo vermiş ama hala şişman demesinler :KK53:

yani sabah yumurta peynir salata
öğlen tavuk sote salata
akşam köfte salata yoğurt olacak, tam pro değil ama yinede eksi olacağını düşünüyorum, bu ara biraz vermek istiyorum, hani beni önceden görenler, kilo vermiş ama hala şişman demesinler :KK53:
işte o dediğin benim kilo vermiş ama hala şişman dediler bana :KK53::KK53:

yok tatlım sebze yoğurt sabah süt kahvaltımı normal yaptım ama ayça kayanın kalsiyum diyeti var haftada 2 günlük yapılıyo ona çok uymadım kendimce uymaya çalışıyorum değiştirerek

anladım canım, bakalım yarın nasıl bir sonuç çıkacak,

guziş sende iyi bir sonuç alırsın yarına, akşamın gayet hafif, pek ekmek tüketmiyorsun gördüğüm kadarıyla
ekmek tüketmiyorum ama yaptığım hata bazen pilav makarna mantı şeyleri yapıyodum şimdi yaparsamda kendim yemiycem çok kararlıyım kızlar bu sefer ya vericem bu kilolARI YA VERİCEMEn Büyük KK

kızlar ben bir türlü adapte olamıyorum yardım edin

rolla canım, yarına yepyeni bir sayfa aç, sen çok istikrarlıydın ama, zaten karnını doyuracaksın, sadece zararlı olan besinleri almıycaksın olacak bitecek.. hadi yarın güzel bir menüyle gel, bak yaz bitmeden verelim şu 5-6 kilomuzu , inan bana şu an bende 1 kilo vermem bile fark ediyor,

ekmek tüketmiyorum ama yaptığım hata bazen pilav makarna mantı şeyleri yapıyodum şimdi yaparsamda kendim yemiycem çok kararlıyım kızlar bu sefer ya vericem bu kilolARI YA VERİCEMEn Büyük KK

maşallah canım, bende ekmek tüketmiyorum, çünkü ekmek yediğimde çok acıkıyorum ve sürekli yeme hissim oluyor
bende kararlıyım canım, bu sefer vermek istiyorum, 55 olmasada 57 yi görmek istiyorum ve başarılmayacak bir şey değil, istedikten sonra yapamıyacağımız hiç bir şey yok...

rolla canım, yarına yepyeni bir sayfa aç, sen çok istikrarlıydın ama, zaten karnını doyuracaksın, sadece zararlı olan besinleri almıycaksın olacak bitecek.. hadi yarın güzel bir menüyle gel, bak yaz bitmeden verelim şu 5-6 kilomuzu , inan bana şu an bende 1 kilo vermem bile fark ediyor,
evet rollacım yeter ki isteyelim yapamayacağımız hiç bir şey yok

maşallah canım, bende ekmek tüketmiyorum, çünkü ekmek yediğimde çok acıkıyorum ve sürekli yeme hissim oluyor
bende kararlıyım canım, bu sefer vermek istiyorum, 55 olmasada 57 yi görmek istiyorum ve başarılmayacak bir şey değil, istedikten sonra yapamıyacağımız hiç bir şey yok...
aynen canım hedefime adım adım yaklaşıcam bu sefer bu iş bitecek

rolla canım sende yarın bi pro günü yapıp, öyle devam etsen, sana moral olur belki, bu günde yürüyüş yapsan, kendini çok iyi hissedersin gibi geliyor bana

ben yavaştan hazırlanıp çıkayım, bu gün çocuklarım erken uyursa spor yaparım, hepinize iyi günler,

Back
X