• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

bende aynı durumdayım ama en azından spor yapmaya başladım dün eliptik bisikleti 45 dk yaptım bence sende yürüyüşe başla en basitinden .
ayran aşı yaptın mı hiç
geçen hafta yaptım ama devamı gelmedi saldım yine bu ara işlerimde yoğun birazda ondan böyle oluyor işlerim eylül de biraz hafifliyor o zaman daha rahat devam ederim inşallah

rolla canım, yarına yepyeni bir sayfa aç, sen çok istikrarlıydın ama, zaten karnını doyuracaksın, sadece zararlı olan besinleri almıycaksın olacak bitecek.. hadi yarın güzel bir menüyle gel, bak yaz bitmeden verelim şu 5-6 kilomuzu , inan bana şu an bende 1 kilo vermem bile fark ediyor,
cnm desteğin teşekkür ederim bu ara işlerimde biraz yoğun ondan böyle oluyor sanırım haftasonlarıda devamlı misafirlerim oluyor buda adapte olmamı zorlaştırıyor

rolla canım sende yarın bi pro günü yapıp, öyle devam etsen, sana moral olur belki, bu günde yürüyüş yapsan, kendini çok iyi hissedersin gibi geliyor bana
pro mu iyi fikir aslında denerim neden bilmiyorum kendime güvenim azaldı iki yıldır bu kiloda oldugumdan sanırım yerimde sayıp duruyorum son 5-6 kiloyu hiç veremicem gibi geliyor artık bir yandanda bunun böyle olmadığını silkelenip kendime gelmem gerektiğinin farkındayım sizinde desteğinizle başarıcam inşallah

günaydın arkadaşlar,:KK200::KK200::KK200:
dün 63.3 kg. bu gün 62.8 kg. yuppi 62 rakamını ucundan da olsa gördüm

ayrıca dün yaklaşık 35-40 dk yürüyüş yaptım kızımla.

hadi rolla lamekan bir yerlerden başlamamız lazım, bu gün sizin gününüz olsun,

günaydın kızlar dün 68.4 bugün 68.0 akşam evde bende spor yapmaya çalıştım yavaş yavaş sporu da arttırıcam
tebrikler canım
kahvaltım bir bardak süt ve mısır gevreği yedim şu kırmızı paketli olanlardan:))
afiyet olsun
Ahh cnm ya moralim bozuluyor ister istemez sabırsızım tabi hemen gitsin istiyorum ilk hedef 66 en azından bu ay biterken 66 olayım ya :mad::mad:

bazen belirli bir kiloda az gidiyor, takılıyor biliyorsun, hani kırılma noktası gibi bir şey, biraz sabredersen, çorap söküğü gibi inecek kiloların

Günaydın kızlarrrrrrrr

sarayca maşallah iyi gidiyorsun cnmm

biz rolla ile bir ileri bir geri gidiyozzzz:KK45::KK45:

rolla ve lemanke kafanıza takmayın

taktıkca hep yerinizde sayarsınız

sadece hareketlerinizi artırrak başlaya bilirsinizzzzz
canım günaydın teşekkür ederim, biraz hızlandırmam gerekiyor :) memlekete gideceğiz 13 ünde kısmetse,

sen nasılsın bitanem

canım günaydın teşekkür ederim, biraz hızlandırmam gerekiyor :) memlekete gideceğiz 13 ünde kısmetse,

sen nasılsın bitanem

teşekkürler canm iyiyim

ben de giremedin diyet moduna

hoş burda sıcakta inasan iştah falan kalmıyor (bazen günü sadece 1 simit ile kapatıyorumm )

ama günlük 1 saat yürüşümü yapıyorum haftasonları yürümüyorum ama geçen hafta havuzda idim

bu hafta da denizde olurum o açığıda öyle kapatıyommm

teşekkürler canm iyiyim

ben de giremedin diyet moduna

hoş burda sıcakta inasan iştah falan kalmıyor (bazen günü sadece 1 simit ile kapatıyorumm )

ama günlük 1 saat yürüşümü yapıyorum haftasonları yürümüyorum ama geçen hafta havuzda idim

bu hafta da denizde olurum o açığıda öyle kapatıyommm

harika yaseminim, ben öyle düzenli spor yapamıyorum, bu aralar çocuklar hastaydı, şimdi iyiler hamdolsun, dün kızımı koydum arabaya 30-40 dk. yürüdüm,
ayrıca dün kızlarla ip ve twesteri konuşuyoduk, 100 adet ip atladım, 200 civarı twester ile çalıştım , kendimi iyi hissettim :KK49::KK76:

günaydın arkadaşlar,:KK200::KK200::KK200:
dün 63.3 kg. bu gün 62.8 kg. yuppi 62 rakamını ucundan da olsa gördüm

ayrıca dün yaklaşık 35-40 dk yürüyüş yaptım kızımla.

hadi rolla lamekan bir yerlerden başlamamız lazım, bu gün sizin gününüz olsun,
tebrik ederim cnm darısı başımıza inşallah bizde o rakamları görürüz

harika yaseminim, ben öyle düzenli spor yapamıyorum, bu aralar çocuklar hastaydı, şimdi iyiler hamdolsun, dün kızımı koydum arabaya 30-40 dk. yürüdüm,
ayrıca dün kızlarla ip ve twesteri konuşuyoduk, 100 adet ip atladım, 200 civarı twester ile çalıştım , kendimi iyi hissettim :KK49::KK76:

spor candırrrr insan dinç oluyorrr tavsiye ederim ama seni evlatlar küçük senin için zorrr benim oğlan kocam

ben ipi ve twistter kışın tercih ediyorum evdenn çıkamadığım zaman

şimdi ant. evde durmak ne mümkün çok sıcak çok ptes 60 dereceydi

inan yürüşten bir geliyorum şortum tişörtüm sırılsıklam oluyor en azından temiz olmasa da hava almiş oluyorumm

ha birde planımızda hafta sonu oğlanla 1 saat bisiklet binme varrrrr

spor candırrrr insan dinç oluyorrr tavsiye ederim ama seni evlatlar küçük senin için zorrr benim oğlan kocam

ben ipi ve twistter kışın tercih ediyorum evdenn çıkamadığım zaman

şimdi ant. evde durmak ne mümkün çok sıcak çok ptes 60 dereceydi

inan yürüşten bir geliyorum şortum tişörtüm sırılsıklam oluyor en azından temiz olmasa da hava almiş oluyorumm

ha birde planımızda hafta sonu oğlanla 1 saat bisiklet binme varrrrr

yasemin ne güzel ya, oğluşunla her gün bisiklet kullanabilirsiniz, hem eğlence, hem spor olur, burasıda çok sıcak canım, aşırı derecede nem var, terlemek iyi aslında, ben spor yapıp, terlemeyince, onu spordan saymam :cool:

yasemin ne güzel ya, oğluşunla her gün bisiklet kullanabilirsiniz, hem eğlence, hem spor olur, burasıda çok sıcak canım, aşırı derecede nem var, terlemek iyi aslında, ben spor yapıp, terlemeyince, onu spordan saymam :cool:

hergün malesef olmuyor oğlan akşam eve gelişi 20,00 ile 21,00 buluyor geç olunca çıkmıyoruzzz

buradada nem çok çamaşırlar bile kurumuyor o dereceeee

Back
X