• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Overhead-Side-Bend.png

Hip-Crossover.png

Side-Plank.png

Spine-Twist.png

Torpedo.png

valla o simitlerle benimde başım dertte nasıl ericek bilmiyorum

guzis aslında vaktin varsa eğer sana bir video önereceğim, tabi daha önce spor geçmişin iyi olması lazım, tüm vücut çalıştırıyor, aslında 1 ay yapılsa, süper inceltir

http://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

bu videoları 10 ar gün den 30 gün yapıyorsun toplam 25 dk. sürüyor ama 5. günden sonra, her gün inceldiğini hissedeceksin, ben daha önce 3 defa yaptım, ilk yaptığımda 20 kg civarı kilo vermiştim ve jillian yaptıktan sonra insanlar çok zayıfladığımı anlamışlardı, o derece etkiliydi..

tamam canım bunu yapmaya başlarım inş bu akşam ilk denememi yapıcam

ilk level 1 den başlıyorsun, zorlanırsan arkadaki sarışın kızın yaptığı gibi hafif yaparsın, iddia ediyorum 1 hafta sonra müthiş inceleceksin, hatta ölçülerini önce almanı tavsiye ederim, sonrası mükemmel olacak inanıyorum :)

öğlen ne yiceksiniz kızlar bugün bizim menü kabarık Arnavut ciğeri var bayılırım:KK22: ayran peynirli börek salata kremalı mantar çorba

öğlen ne yiceksiniz kızlar bugün bizim menü kabarık Arnavut ciğeri var bayılırım:KK22: ayran peynirli börek salata kremalı mantar çorba

canım börek harici güzel, yenecek menü :)

bizde çorba, bulgur, patlıcan yemeği, cacık

sanırım patlıcan yemeği ve cacık alırım

bende bugün pirinç lapası yapıyorum 1 günlük az önce ilk kasemi yedim domates salatalık birazda nar ekşisi ekledim ohh miss:KK54::KK54:

Back
X