- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
hayırlısı olsun canım ben İstanbul Beykozdayım canım
canım bende önceden istanbulda yaşıyordum, bayrampaşa tarafı tabi, ailemde orada,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım ben İstanbul Beykozdayım canım
şimdi hangi şehirdeydin canım yalovaya gidiyosun
yok cnm motivasyonum düşmedi de bugün pek vaktim olmadı ondan yazmadım yediklerimde pek düzenli değil ondan menü yazmıyorum ama az yemeye çalışıyorum tartımıda ablama verdim tartısı yok oda ayran aşı yapacak onun için aldı tartıyı bakalım sonuç ne olacak
yok cnm motivasyonum düşmedi de bugün pek vaktim olmadı ondan yazmadım yediklerimde pek düzenli değil ondan menü yazmıyorum ama az yemeye çalışıyorum tartımıda ablama verdim tartısı yok oda ayran aşı yapacak onun için aldı tartıyı bakalım sonuç ne olacak
teşekkür ederim canım, doydum , bakalım akşamıda güzel atlatırsam diğer günler daha iyi olur gibi..afiyt olsun canım
66 hemen hemen benimle aynı yanlız boyu benden biraz uzun bizde basen sorunu var sülalemiz hep aynı basenler geniş yani üst bedende 38 giyerken alt 40.42 oluyor ancakaman motivasyon düşmesinde rollacım, ablanda iyi sonuç alır inşallah. kaç kilo ablan?
çok acıktım ama
aslında çok abartılı değil kilolarımız ama dediğin gibi insan bi 38 olmak istiyor, benimde göbeğim var, elma tiplilerdenim, basenlilere imrenmişliğim var66 hemen hemen benimle aynı yanlız boyu benden biraz uzun bizde basen sorunu var sülalemiz hep aynı basenler geniş yani üst bedende 38 giyerken alt 40.42 oluyor ancak
yapma ya gerçektenmi bende zayıflayınca küçülür diyordumhiç imrnilecek bi durum değil canım bizim bayanlarda basenli ve bacaklar kalın maalesef kardeşim 54 kilo onun bacakları bile kalın
evet maalesef canım bende bi umut dün spora başladım birazcık bile incelse çook mutlu olucammyapma ya gerçektenmi bende zayıflayınca küçülür diyordum
gerçekten hiç imrenilecek bi durum değil hep basenlerimi örtecek şeyler giymek zorunda kalıyorum bende istiyorum kısa tişörtler giymek :'(aslında çok abartılı değil kilolarımız ama dediğin gibi insan bi 38 olmak istiyor, benimde göbeğim var, elma tiplilerdenim, basenlilere imrenmişliğim var![]()
evet malesef çok saçmaaynen üstüme alıyorum 38-40 beden altım 42 ne saçma bir durum