• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Günaydın kizlar. Dun biraz kaçırdım. Bu gun pro ağırlıklı bekleyeceğim. Cumaya artı olmak istwmiyorum.

Rollacim iyi tatiller

Guzis yasemin vefa nasilsiniz kizlar

Krizantem lamekan yok herhalde..

Kizlar fazla giremiyorum tlf zor oluyor. Pek vaktimde olmuyor.

Sabah
2 yumurta yogurt

Birazdan
et doner
Ayran

Aksam
Tavuk izgara
Ayran olur

Ayrica yarinda pro yapabilirim ;)

Iyi günler

öğle
1 kase mercimek çorba
3 ymk kaşığı patates salatası yağsız
3 ymk kaşığı haydari

Günaydın kizlar. Dun biraz kaçırdım. Bu gun pro ağırlıklı bekleyeceğim. Cumaya artı olmak istwmiyorum.

Rollacim iyi tatiller

Guzis yasemin vefa nasilsiniz kizlar

Krizantem lamekan yok herhalde..

Kizlar fazla giremiyorum tlf zor oluyor. Pek vaktimde olmuyor.

Sabah
2 yumurta yogurt

Birazdan
et doner
Ayran

Aksam
Tavuk izgara
Ayran olur

Ayrica yarinda pro yapabilirim :KK66:

Iyi günler

sağol tatlım sen nasılsın kuzucuklar nasıll

yeni bir gün başladıkkk yine mesaiye

bol bol eğlen dinlen enerji topla tatildeee

günaydın kızlarr
bu aralar yoğunluktan giremiyorum
koskoca yaz geldi geçiyor bende hala koskoca bir bünye varrrr

günaydın kızlar bu ara tartımdan nefret ediyorum aynı kiloya takıldı kaldı inmiyor sinir oluyorum duraklama dönemındeyım galıba :mad:

günaydın kızlarr
bu aralar yoğunluktan giremiyorum
koskoca yaz geldi geçiyor bende hala koskoca bir bünye varrrr

günaydın

da sen bu boğazla ne yazlar geçirirsinnn

günaydın kızlar bu ara tartımdan nefret ediyorum aynı kiloya takıldı kaldı inmiyor sinir oluyorum duraklama dönemındeyım galıba :mad:

günaydın cnm

önce yediklerini bir gözden geçir yeme saatlerini bir gözden geçir olmadı vucudun şaşırt veya hareketlerini artır mutlaka bir yerde yanlış bir şeyler yapıyosunudurrrrr

Günaydın kızlar. Burada int. Yavas bu nedenle fazla ugruyamiyorum. Yaseminim çok teşekkür ederim. Cocuklar pek keyifli. Dedelerini cok seviyorlar. Gozleri bizi gormuyor :)

Guzis, yasemin yazmis, bende aynilarini soyluycem sana. Eger her sey yolundaysa bazen kilo takiliyor, aldiris etmeden devam edersen kilolar degil kazanan sen olcaksin :)

Krizantem kolay gelsin. Kiz bu yazida kocaman bunyeyle kapatmiyalim. Zararin neresinden donersen kardir. Ha gayret vereceksin kilolarini.

Bende dun pro gunumdu sabah guzel sonuc aldim bu nedenle bu günde devam proya :)

Iyi gunler kizlar.

ayy yaseminnnnn ne demek sendeki bu boğaz falannnn
kız ben seni yalnız bırakmamak için yiyeyim senin dediğine bakkkk ayyyyyyy

buaralar giremedim işler yoğun.
hala regl olmadım söktürücü kullanmama ragmen olamıyorum bitürlü.haliyle şiştim ve acayip yeme isteğim var dr ada gidemiyorum malum olaylardan dolayı :KK17:

sarayca tatlımmm selamlar ayyy epeydir girmiyordum tanıdık gördüm selam vereyim dedim :KK45:
ayy inşallah tez zamanda hedefinize ulaşırsınızz :21::21:

G guziss35 tatlımmm bizim günlük kapandı biz bıraktık sen devam etmişsin sevindim senin adına, nasılsın nasıl gidiyo :KK68:

sarayca tatlımmm selamlar ayyy epeydir girmiyordum tanıdık gördüm selam vereyim dedim :KK45:

G guziss35 tatlımmm bizim günlük kapandı biz bıraktık sen devam etmişsin sevindim senin adına, nasılsın nasıl gidiyo :KK68:

günaydın cnm

nasılsın

biz hala buralardayızzz

günaydın cnm

nasılsın

biz hala buralardayızzz

tatlımmmm selam iyiyim ramazandı bayramdı tatildi derken 3 küsür kilo gelmiş az bile gelmiş, neler yedim sabah akşam demeden Allah biliyor azıtmıştım iyice :KK53:
neyse dikkat etmeye başladım bu hafta Allahtan tecrübe var da biliyoruz ne doğru ne yanlış :KK14:

aaa mavi kedi hoş geldin canım devam etmesine ediyorum ama kilolar yapışıp kaldı bi ileri 2 geri gidip geliyorum inşş gerilemeden kurtulsam hayırlısıyla:KK49:

aaa mavi kedi hoş geldin canım devam etmesine ediyorum ama kilolar yapışıp kaldı bi ileri 2 geri gidip geliyorum inşş gerilemeden kurtulsam hayırlısıyla:KK49:

ayy tatlımmm hepimiz öyleyiz mehteran gibi iki ileri bir geri :KK53:
ne kadar verdin toplamda en son 68lerdeydin sanırım

Back
X