- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
o belli olmaz yasmin, hafta sonu kendimi kaybedip bi yersem 67.5 oluveririm anında, ilk sırayı kaparımellerine sağlıkkkkk
hayatta birinciliği kimseye vermemmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o belli olmaz yasmin, hafta sonu kendimi kaybedip bi yersem 67.5 oluveririm anında, ilk sırayı kaparımellerine sağlıkkkkk
hayatta birinciliği kimseye vermemmmm![]()
Hayır canım balık ve köfte akşamları yıyorum akşamiçin 3 çeşit alternatıfım var çorba salata lor peynirli yada 3 köfte yoğurtluı kabak karnabahar vs ya da balık salatabir şey sorabilir miyim ?
belki sen bütün hafta böyle beslendin ama ben şimdi fark ediyorum
guzis hiç proteinin yok ben mi öyle anlıyorum yoksa
Hayır canım balık ve köfte akşamları yıyorum akşamiçin 3 çeşit alternatıfım var çorba salata lor peynirli yada 3 köfte yoğurtluı kabak karnabahar vs ya da balık salata
tamam canım şimdi oldu
sen iki öğünde sebze yazınca ben bir afalladım önce çünkü
hafta sonu ayran aşı yaptım 63.9 ile cumartesi başladım pazartesi 63.5 kg çıktım. yani normal diyet yapsaydım daha çok verirdim![]()
bu cuma hedefim 62.8 yani cumaya kadar 0,7 kg vermek istiyorum, bu nedenle spor şart
yok yasmin detoks yapmam sanırım zaten dikkat etsem gider her gün 100-200 gr bu hafta aynen devam sağlıklı beslenmeye artı olarak spor yapmaya tabi :)O zaman ayran aşı senin vucuda alıştı başka detoks bak olmazsaa
buna da şükürrr
yasmin sen diyetine sadık ol, varsın kilon inmesin, elbet bir gün pes edip inecek aşağıyabakalım ben kaç olacam cumayaaaaa![]()
yok yasmin detoks yapmam sanırım zaten dikkat etsem gider her gün 100-200 gr bu hafta aynen devam sağlıklı beslenmeye artı olarak spor yapmaya tabi :)
yasmin sen diyetine sadık ol, varsın kilon inmesin, elbet bir gün pes edip inecek aşağıya
yasmin akşam spor yapmasam da mekik vs bişeyler yapıyorum, ama tabi düzenli bir programa başlasam daha iyi olacakee ufaktan başla spora benceee de daha hızlı giderrrr
yok canm çok sadığım sağlıklı beslenmeye artık alığ vermekten sıkıldımm vereceğim topu topuna 5 kgg yaa oda zorluyor
zaten saldım mı hemen artılara çıkıyommmmm
yasmin akşam spor yapmasam da mekik vs bişeyler yapıyorum, ama tabi düzenli bir programa başlasam daha iyi olacak
yasmin aynen canım vereceğimiz bi 5 kilo, azıcık sabretsek 1-2 aya gidcek
günaydın saraycammmbu sabah kahvaltım
3 dl tb ekmeği
süzme peynir
10 zeytin
4 küçük domates