slogan gibi olmuş
bir beden bir beden küçümsemyelim lütfennnnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slogan gibi olmuş
slogan gibi olmuş
küçümsemiyoruz ayol
bir beden 4 kg demek haberin var mı
![]()
4kg mu nerde vercem topu topuna o kadar ama aylarca uğraşıyommm o 4kg içinnn![]()
işte veremesende sporla sıkılaşarak 4 değil 10 kg vermiş gibi görüneceksin
işin sırrı orada cicim![]()
küçümsermiyim kız 1 bedeni
kızlar yürümeye karar verdim tekrar, alışverişi başka zaman da yaparım![]()
küçümsermiyim kız 1 bedeni![]()
şimdi ben zorlan 38 olduruyorum, 1 beden sonra rahatlıkla 38 olursam yeter bana 36 da gözüm yok![]()
aynen hava güzelken yürüyeyim, bu ara hiç yağmur yağmıyor kızlar kurak mı geçecek nediroldu bak alışveriş kaçmıyor
ama bugün yürüyüş yapamazsan bugün bitti demek
yarın yeni bir gün
![]()
benimde yok
tahtakurusu olamam ama motive olurum![]()
aynen hava güzelken yürüyeyim, bu ara hiç yağmur yağmıyor kızlar kurak mı geçecek nedir![]()
ama bence 36 bu gün olacak sana foto at emi
:) bende dayanamıyorum 5 kere falan tartılıyorum yatana kadar :)günaydın aramıza hoş geldin bende hergün hatta sabah akşam tartılanlardanım haftada bir tartılayım diyorum dayanamıyorum![]()
inşallah ben kendimi iyi hissediyorum aslında ama su içsem kaç gr aldım diye çıkıyom yine :)günaydın canım, bende öyle her sabah akşam tartılırım alışkanlık oldu, kendimi iyi hissedince tartılmayı bırakırım diye düşünüyorum :)
hoşbuldukk canımm :)
ayranaşını severim onu diyetsizde yiyebilirizkkii :)kızlar ayran aşını tekrar haftasonuna bıraktım, ben zaten hafta içi diyet yapıyorum, ayran aşı yapmasam olur dedim :)
günaydın babyyygünaydın kızlar![]()
jillian bir ara bende yapayım dedim oda ne 5dk olmadan yere yapıştım çok zor bişey o yaa :)akşamları jillian nmtz yapsam var ya ben tartıya bakmam bile :)
selamm tatlımmmselammm kızlarrr![]()
evet ayran aşı normalde yenebilir güzel bir öğün olur, sen kaç kiloydun canım, bizimle devam edersen seni cuma listeye eklerim.:) bende dayanamıyorum 5 kere falan tartılıyorum yatana kadar :)
inşallah ben kendimi iyi hissediyorum aslında ama su içsem kaç gr aldım diye çıkıyom yine :)
hoşbuldukk canımm :)
ayranaşını severim onu diyetsizde yiyebilirizkkii :)
günaydın babyyy
jillian bir ara bende yapayım dedim oda ne 5dk olmadan yere yapıştım çok zor bişey o yaa :)
selamm tatlımmm
yürüdüm arkadaşla pek verimli olmadı gibi, ama sohbet iyiydi :)geçecek geçecek
bakarız duruma göre
birini kafalarsam kahve içmeye de gidebilirim
denersem atarım ama![]()
yürüdüm arkadaşla pek verimli olmadı gibi, ama sohbet iyiydi :)
yinede baya baya terledim, idare eder işte, akşam jillian yapsam daha ne işte![]()
kız ben başlarsam bitiririm kondisyonum iyiya hepsini yapma ama ne bileyim 15-20 dk da olsa yapmaya çalış
kız ben başlarsam bitiririm kondisyonum iyiyasmin duymasında
![]()