Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direnç kilolar var mesela ben 62-63 arası diyeti bırakmama rağmen uzun süre kilo almamıştım, şimdi ise diyet yaptığım halde aradaki kiloyu zor vereceğim gibi. ama pes etmek yok, nasılsa bir süre sonra kilolar pes edeceknasıl olsa üstümden def olup gidecek bu pis yağlarr![]()
direnç kilolar var mesela ben 62-63 arası diyeti bırakmama rağmen uzun süre kilo almamıştım, şimdi ise diyet yaptığım halde aradaki kiloyu zor vereceğim gibi. ama pes etmek yok, nasılsa bir süre sonra kilolar pes edecek![]()
aynen , en güzel örnek sensin, haftalarca uğraş verdin ve sonunda kiloların değil sen kazandın canımeder eder ben de 4 ay 67-69 arasında sıkışıp kalmıştım
ama pes etmeyin kesinlikle sonra o kırılıyor ve kendiliğinden gidiyor kilolar
aynen , en güzel örnek sensin, haftalarca uğraş verdin ve sonunda kiloların değil sen kazandın canım![]()
ben iyi toparladım bu ay, baya dikkat ettim.canımsın şimdi sıra sizde hadi bakalım
bak sende en güzel örneksin verdin kilolarını sonra aldın ama erken toparlandın sende
asıl verdikten sonra başlıyor savaşımız
koruyacağız daha yolu yarıladık
bir sene bakalım koruyabilirsek ondan sonra karada ölüm yok bize![]()
ÖĞLEN,
3 KADIN BUDU KÖFTE
ÇORBA
AYRAN
büyük olmuş yazı yine
7122 adım yürüyüş![]()
akşam
balık
salata olcak büyük bir ihtimalle
teşekkür ederim canım, senin nasıl gidiyorçok güzel gidiyorsunn cnmmmm
teşekkür ederim canım, senin nasıl gidiyor![]()
oğlununda seninde hakkınızda hayırlısı olsun canım.benim ne iyi ne kötü cnm
şu teogu bir atlatayım inan aslında takmıyordum açıkcası
ama takıyormuşum bugun bir daha anladımmmm
rabbim herkesin evladına zihin açıklığı versinn
oğlununda seninde hakkınızda hayırlısı olsun canım.
günaydın canım afiyet olsungünaydın kızlar benımde klasık kahvaltı
süpersin canım tebrikler ay bende bugun inş yururum 2 gündür yuruyemedım ama leslie yaptım dundün 9100 küsür adım ve jillianın nmtz videosu (55 dk) yapıldı spor olarak![]()
leslie de yürüyüş, gayet iyi tebriklersüpersin canım tebrikler ay bende bugun inş yururum 2 gündür yuruyemedım ama leslie yaptım dun