karar veremedim kızlar :/

karabibeer

tek aşkım sensn Allahım..
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
195
2
96
Ankara
erkek arkadaşım yarın benim için İstanbuldan gelecek annesine ve ablasına küçük ama şık aksesuar mı alsam yoksa erkek arkadaşıma mı bir şey alsam da jest olsa karar veremedim yardım edin lütfen

Bu senin ailesiyle olan samimiyetine bağlı.Ben şahsen annesi veya kız kardeşiyle çok iyi anlaşıyorsam ve erkek arkadaşımın yanıma geleceğinden haberi ise var ufak birer hediye alırdım.Erkek arkadaşına gelince bence o sana almalı yanına gelen o :)

Son düzenleme:
haklısın galiba ama bozulmasından korkuyorum sevgilimin. bi de ne alayım annesine ve kız kardeşine :)

bence onlara şu aşamada bir hediye almanıza gerek yok,öğrencisiniz anladığım kadarıyla hem... isterseniz erkek arkadaşınıza bir şey alabilirsiniz ama.

ne alayım mesela?

benim hiç erkek arkadaşım olmadığı için bilemiyorum ama kendinizi illa hediye almak için şartlandırmayın bence, dediğim gibi anne ve ablasına şu aşamada hediye almanıza hiç gerek yok zaten, bir de ona kafa yormayın. erkek arkadaşınızı da siz gezdirecekmişsiniz, beraber güzel vakit geçirirsiniz işte, bundan güzel hediye mi olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…