- Konu Sahibi karabibeer
erkek arkadaşım yarın benim için İstanbuldan gelecek annesine ve ablasına küçük ama şık aksesuar mı alsam yoksa erkek arkadaşıma mı bir şey alsam da jest olsa karar veremedim yardım edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte paramın hepsini harcamamalıyım çünkü o benim misafirim sayılacağı için bir şeyleri de ben ısmarlamalıyım ne yapsamhepsine alabilirsin bence onları önemsediğini gösterir
haklısın galiba ama bozulmasından korkuyorum sevgilimin. bi de ne alayım annesine ve kız kardeşine :)Bu senin ailesiyle olan samimiyetine bağlı.Ben şahsen annesi veya kız kardeşiyle çok iyi anlaşıyorsam ve erkek arkadaşımın yanıma geleceğinden haberi ise var ufak birer hediye alırdım.Erkek arkadaşına gelince bence o sana almalı yanına gelen o :)
annesine ve kardeşine ufak birsey al o zaman
Takıya hiçbir kadın hayır diyemez güzel bir seçim olur :)
bence onlara şu aşamada bir hediye almanıza gerek yok,öğrencisiniz anladığım kadarıyla hem... isterseniz erkek arkadaşınıza bir şey alabilirsiniz ama.
annesine şal gibi birsey alabilirsin ablasınada kolye gibi birsey olabilir
ne alayım mesela?
kardeşine her şey olabilir de annesi kapalıymış eşarp mı alsam
benim hiç erkek arkadaşım olmadığı için bilemiyorumama kendinizi illa hediye almak için şartlandırmayın bence, dediğim gibi anne ve ablasına şu aşamada hediye almanıza hiç gerek yok zaten, bir de ona kafa yormayın. erkek arkadaşınızı da siz gezdirecekmişsiniz, beraber güzel vakit geçirirsiniz işte, bundan güzel hediye mi olur...[/ o benim için bir şeyler planlıyor biliyorum ben de ona bi jest yapayım şaşırsın istedim aslında ama ne alabilirim hiçbir fikrim yok :/
eşarp olur o zaman sade şık birsey mesela kardesi küçükse küpe falanda olur
benim hiç erkek arkadaşım olmadığı için bilemiyorumama kendinizi illa hediye almak için şartlandırmayın bence, dediğim gibi anne ve ablasına şu aşamada hediye almanıza hiç gerek yok zaten, bir de ona kafa yormayın. erkek arkadaşınızı da siz gezdirecekmişsiniz, beraber güzel vakit geçirirsiniz işte, bundan güzel hediye mi olur...[/ o benim için bir şeyler planlıyor biliyorum ben de ona bi jest yapayım şaşırsın istedim aslında ama ne alabilirim hiçbir fikrim yok :/
fanatikse tuttuğu takımın formasını, satılan hediyelik eşyalarını alabilirsiniz.