karar veremedim :((

karar veremiyecek bir şey yok ,marmarise gitmek istiyorsan marmarise gideceksin.eşinin suratını da umursama ,asarsa assın.o seni düşünüyormu.bu erkeklere öyle sinir oluyorum ki inanılmaz benciller, eşim rahat edermi istermi diye düşünmek yok .hem sen bütün senenin yorgunluğunu atmak için tatile gidiyorsun.kamp ortamında yemek yapıp bulaşık yıkayacaksan,rahat rahat duş alamayacaksan, ev daha konforlu otur evde dinlen öyleyse

eşinin gönlü olacak diye kendi keyfini huzurunu kaçırma Geçen yıl birlikte tatil yapmışsınız onlarla ki memnun kalmamışsınız da rahat edememişsiniz :26: Gerçekten istemiyorsan gitme derim

eşimin bu durumu beni ikileme itti hevesimi söndürdü sanki gittiğimizde o surat asmaya devam edecek gibime geliyor. öyle yaparsa hiç gitmeyelim daha iyi burnumdan getirmesini istemiyorum.

bende aynı fikirdeyim kamp fikri bi hafta sonunu değerlendirmek için güzel olabilir ama tatil olarak düşünülemez evimde daha rahat eder daha iyi dinlenirim

Zaten Ağustos ayında düğün varmış akraba düğününe görümcenizde katılacaksa hiç sorun olmaz nasıl olsa orada da görürsün planımızı iptal etmeyelim diyebilirsiniz.

ağustosta 14 gün geçireceğiz onlarla ve isterse ramazan bayramında da gidebiliriz. ablasını bende seviyorum ama her tatil izin vs de onlara giderek geçirmeyi sevmiyorum istanbula gidiyorum 3 günlüğüne yoldayken planlar yapıyoruz adalara gideriz mısır çarşısına gideriz eminönünde gezeriz taksime çıkarız arkadaşlarımızla buluşuruz diye bi gidiyoruz eşim evden dışarı çıkmak istemiyor canım sabah adalara gidelim mi diyorum yok yaaa boş ver diyor evde tv izliyor ablasıyla yengesiyle boş boş oturuyor bende sinir oluyorum tamam onlarla vakit geçirmek isteyebilirsin özlemiş olabilirsin ama biz planlarımızı yapsak geç olmadan eve dönsek akşam onlarla vakit geçirsek de olur haaa madem gitmicen neden yoldayken planlar kuruyorsun heveslendiriyorsun

yaaa seni nasıl anlıyorum anlatamam benim eltim senin görümcen düşüncesinde ne zaman istanbula gitsek sanki bizi bekliyorlarmış gibi eşime evin şurası bozulmuş burasını tamir et ( eşimin bu konularda beceriklidir.) ne zaman eşimle dışarı çıkacak olsak 11 yaşındaki oğlunu peşimize takmaya çalışır amcası oda gezmek istiyor onuda götürseniz bi iki defa götürdük ama alışkanlık oldu ben patladım eşime bak canım dedim benimde 9 yaşında yeğenim var ( banada çok düşkün) üstelik bende 1 tane var sende sürüsüne bereket ben hiç bi yere taşımıyorum onu evinde görüşüyorum seviyorum oynuyorum bırakıyorum sende lütfen bundan sonra öyle yap kendisi gezdirsin oğlunu babası gezdirsin oğlunu dedim eşim tamam dedi ne zaman dışarı çıkacak olsak nereye gidiyorsunuz gittiğimiz yere göre oğlunun eksiklerini sıralar avmye gidiyorsak ödevi var şu eksik bu kitap alınacak çarşı vs ise bunu bulursanız alırmısınız her gittiğimizde bi daha gelmicem diyorum kendi kendime

Hmm o zaman başka tabii plan yapıyorsa yaptığı plana uyması gerekiyor. Sizin şu an gitmek istememe sebebiniz çok net bunu eşinize belirtin ailelerimizin yanına gidince zaten baş başa kalamıyoruz bari onun öncesinde başbaşa kalalım diye.

evet birlikte bişiler yapmaya ihtiyacımız var bu şehirde kimseyi tanımıyorum sabah beraber işe gidip akşam birlikte dönüyoruz haftasonu evde birlikte geçiyor biraz değişikliğe ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…