canıımm aynı durum benim başımdan da geçti geçen yıl tatil planı yaptık gidicektik izne ayrıldık ablası çağırmış benimkini yok buraya gelin burda da var deniz hem bizde kalırsınız siz gezersiniz otel vs fazla parada harcamazsınız diye zaten sevmem görümcemi eşim dediğin gibi surat yaptı gittik velhasıl gitmez olaydım peşimize takıldılar kuyruk gibi başbaşa kocamla gezemedik nerey gitsek geldiler yok kızlarıma şunu alıver dayısı yok şunu yiyelim dayısı burnumdan geldi gece sinirden ağlamıştım bende eşimin burnumdan getirdim suratımı astım çok kızdım denize gidicez bizde gelelim diye takıldılar peşimize enişte de geldi adamın yanında çıkaramıyorum üzerimi ablası diyoki utanma eniştenden bak burda herkes senin gibi diye ya bende düşünüyorum eve gidicem ben o adamla aynı sofraya oturcam adam heryerimi görücek benim eşime dedim biz biraz uzakta gireli denize diye kıyı köşe kaçtım hiç güzel değildi hala söylenirim eşime o da ses etmez çünkü haksız
yani diyeceğim o ki eşinle başbaşa geçirin tatilinizi kimseyi dahil etmeyin canım