Cilt Bakımı Ürünleri Karar veremedim..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.840
798
35
Kızlarr merhaba.. Bu da dert mi diyeceksiniz ama bir kaç gündür araştırmaktan yoruldum ve sizlere sormaya karar verdim.
Karma bir cildim var ve malesef zaman zaman sivilce de cıkıyor. Siyah noktam da var. Avene kullanıyordum 1 yıldır ama cildim artık alıştıgı için faydası olmuyor. Arastırdıgım kadarıyla babe ve clinique arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri kullanan memnun kalan var mı?

Not: lütfen hemen tasımayın konumu birkaç cvp alayım önce. Çünkü diğer sayfalarda bu kadar hızlı cevap alamıyorum.

Kızlarr merhaba.. Bu da dert mi diyeceksiniz ama bir kaç gündür araştırmaktan yoruldum ve sizlere sormaya karar verdim.
Karma bir cildim var ve malesef zaman zaman sivilce de cıkıyor. Siyah noktam da var. Avene kullanıyordum 1 yıldır ama cildim artık alıştıgı için faydası olmuyor. Arastırdıgım kadarıyla babe ve clinique arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri kullanan memnun kalan var mı?
Avene dermokozmetik bir ürün. Ondan aldığın verimi kozmetik üründen alamazsın. Mesela Clinique.
10-15 yıl önce Clinique güzel bir markaydı ancak ucuzlamış pazara ayak uydurmak için malzemeyi bozdu.
Hangi ürününü kullandıysam fayda etmedi. Hatta acaba dedim Türkiye'ye gelenlerde mi şike var. Eşim yurt dışına gittiğinde ona aldırdım yine aynı sonuç.
Avene cildin alıştıysa bu ayarda ya da buna benzer bir marka kullanabilirsin.
Dermalogica gibi.

siyah noktalar için ürünleri boşverin bence. 2 kere cilt bakımına gittim. çok farketti. bence cilt bakımı yaptırın daha iyi. sonuçta içeride kaldıktan sonra ürünler ne kadar etki edebilir ki.

Avene dermokozmetik bir ürün. Ondan aldığın verimi kozmetik üründen alamazsın. Mesela Clinique.
10-15 yıl önce Clinique güzel bir markaydı ancak ucuzlamış pazara ayak uydurmak için malzemeyi bozdu.
Hangi ürününü kullandıysam fayda etmedi. Hatta acaba dedim Türkiye'ye gelenlerde mi şike var. Eşim yurt dışına gittiğinde ona aldırdım yine aynı sonuç.
Avene cildin alıştıysa bu ayarda ya da buna benzer bir marka kullanabilirsin.
Dermalogica gibi.

Clinique kullananlar pek memnun kalmamıs o yüzden tereddüt etmiştim iyiki almamısım. Cok tşk ederim canım avene ayarında ürünlere bakayım. Peki vichy nasıl hiç kullandın mı?

siyah noktalar için ürünleri boşverin bence. 2 kere cilt bakımına gittim. çok farketti. bence cilt bakımı yaptırın daha iyi. sonuçta içeride kaldıktan sonra ürünler ne kadar etki edebilir ki.

Siyah nokta için cilt bakımına gidebilirm ama günlük kullanmak için de temizleyici, tonik, nemlendirici için ne kullanıyorsun?

Clinique kullananlar pek memnun kalmamıs o yüzden tereddüt etmiştim iyiki almamısım. Cok tşk ederim canım avene ayarında ürünlere bakayım. Peki vichy nasıl hiç kullandın mı?

O da aynı şekilde. Fiyatı çok kişiye ulaşmak için orta ayara çekti. Emin ol maliyetten kısmak için bir çok içerik değiştiriyorlar.

Neo Strata öneririm sana. Biraz pahalı ama aldığın bir ton ucuz ve çok şeyden daha faydasını görürsün.

O da aynı şekilde. Fiyatı çok kişiye ulaşmak için orta ayara çekti. Emin ol maliyetten kısmak için bir çok içerik değiştiriyorlar.

Neo Strata öneririm sana. Biraz pahalı ama aldığın bir ton ucuz ve çok şeyden daha faydasını görürsün.

Anladım clinique gibi yani.. Neo strata yı hiç duymadım internetten nerden alabilirim?? Cilt cok önemli kaç gündür arastırıyorum yanlış birşey alıp cildimi bozmak da istemiyorum.
Yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim.

Anladım clinique gibi yani.. Neo strata yı hiç duymadım internetten nerden alabilirim?? Cilt cok önemli kaç gündür arastırıyorum yanlış birşey alıp cildimi bozmak da istemiyorum.
Yardımcı oldugun için çok teşekkür ederim.
ben bu tür ürünler internetten almanı tavsiye etmem. birebir kopyasını çok güzel yapıyorlar.
para tuzağı bence. yetkili eczanelere bakabilirsin.

bioderma tek geçerim,özellkle yıkama jeli..ayrıca nemlendirici gözenek kapatıcı vs de çok başarılı tavsiye ederim.

Bence bi cildiye veya dermatolağa git önce.yani ille ciltte sorun olması gerekmez doktora gitmek için ben gittim mesela Biodermanın yüz yıkama jelini ve nemlendiricisini önerdi kullanıyorum gayet memnunum

benim de cildim karma. yaklaşık 1,5 yıl önce güvendiğim bir aile eczanesinden BABE'nin ürünlerini aldım. epey övülmüştü. fakat gel gör ki istediğim sonucu alamadım. o kadar da para baydık. evet günlük temizleme için iyi olabilir fakat ne siyah noktalarım gitti ne de sivilcelerimden kurtuldum. 6 aylık ürünlerdi, kullandım etkisini görmedim. şuan sivilcelerim boynuma kadar yayılmış durumda. siyah noktalarım da var. bir sabun kullanıyorum şuan günlük temizleme için. ha doktora gitmedim mi? gittim birçok kez. devlet hastanelerine gittim, bir kere de özel hastaneye. neyse, son gittiğim devlet hastanesinde sabah 2, akşam 3 çeşit krem sürmemi istedi doktor. hepsinin de arasından 1-2 saat geçmesi lazımdı. yapamadım tabii ki. birde ciltte beyaz tabaka halinde kalıyor kremler, dışarı falan çıkamıyorsun. o yüzden bıraktım kremleri. ondan önce özel bir hastaneye gittim, hep benzer kremleri veriyorlar zaten. mesela o gittiğim özel hastanenin cilt bakımı bölümü de vardı. bilmem kaç seans için 400 tl istediler. siyah noktalar için cilt bakımı tedavisi şartmış. güvenemedim, gitmedim. çok sonra duydum oraya giden bir yakınım cilt bakımından sonra sivilceleri artmış. daha beter oldu yüzüm, dedi. ufak çaplı araştırmam sonucunda gerçekten de cilt bakımından sonra cildin daha kötü olduğunu öğrendim. yani sürekli giderseniz sorun yok. parası olan gidiyor da. şimdilerde ben de doktor arıyorum. bir doktor duydum muayenesi 400 tl'ymiş :O ilklerde fazla bulmuştum fakat artık bana da tak etti. gitmeyi düşünüyorum. işinin ehline gitmemiz lazım kızlar. daha önceki hastalıklarımdan da bu sonucu çıkarmıştım. önerim de biraz paraya kıyıp iyi bir doktora gitmek. olmadı tahlillerini devlet hastanesinde yaptırırsın.

Back
X