benim de cildim karma. yaklaşık 1,5 yıl önce güvendiğim bir aile eczanesinden BABE'nin ürünlerini aldım. epey övülmüştü. fakat gel gör ki istediğim sonucu alamadım. o kadar da para baydık. evet günlük temizleme için iyi olabilir fakat ne siyah noktalarım gitti ne de sivilcelerimden kurtuldum. 6 aylık ürünlerdi, kullandım etkisini görmedim. şuan sivilcelerim boynuma kadar yayılmış durumda. siyah noktalarım da var. bir sabun kullanıyorum şuan günlük temizleme için. ha doktora gitmedim mi? gittim birçok kez. devlet hastanelerine gittim, bir kere de özel hastaneye. neyse, son gittiğim devlet hastanesinde sabah 2, akşam 3 çeşit krem sürmemi istedi doktor. hepsinin de arasından 1-2 saat geçmesi lazımdı. yapamadım tabii ki. birde ciltte beyaz tabaka halinde kalıyor kremler, dışarı falan çıkamıyorsun. o yüzden bıraktım kremleri. ondan önce özel bir hastaneye gittim, hep benzer kremleri veriyorlar zaten. mesela o gittiğim özel hastanenin cilt bakımı bölümü de vardı. bilmem kaç seans için 400 tl istediler. siyah noktalar için cilt bakımı tedavisi şartmış. güvenemedim, gitmedim. çok sonra duydum oraya giden bir yakınım cilt bakımından sonra sivilceleri artmış. daha beter oldu yüzüm, dedi. ufak çaplı araştırmam sonucunda gerçekten de cilt bakımından sonra cildin daha kötü olduğunu öğrendim. yani sürekli giderseniz sorun yok. parası olan gidiyor da. şimdilerde ben de doktor arıyorum. bir doktor duydum muayenesi 400 tl'ymiş :O ilklerde fazla bulmuştum fakat artık bana da tak etti. gitmeyi düşünüyorum. işinin ehline gitmemiz lazım kızlar. daha önceki hastalıklarımdan da bu sonucu çıkarmıştım. önerim de biraz paraya kıyıp iyi bir doktora gitmek. olmadı tahlillerini devlet hastanesinde yaptırırsın.