Cilt Bakımı Ürünleri Karar veremedim..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ama şu h20 sulaır var onları tonik yerine kullanabilrsin..
sensibio h20 da harika bir ürün,göz temizliğinde bile kullanabiliyorsun.tonik olarak,ya da yağlanma hissettiğinde,veya ferdahlık için..
ay ben de pazarlşamacı gibi oldum ama çok seviyorum bu ürünleri:)

Karma bir cildim var, sigara kullanıyorum, hele de mirena dan sonra bolca aknem oluyor
Gül suyu, gül suyu, gül suyu diyorum başka da bir şey demiyorum =)))

benim de cildim karma. yaklaşık 1,5 yıl önce güvendiğim bir aile eczanesinden BABE'nin ürünlerini aldım. epey övülmüştü. fakat gel gör ki istediğim sonucu alamadım. o kadar da para baydık. evet günlük temizleme için iyi olabilir fakat ne siyah noktalarım gitti ne de sivilcelerimden kurtuldum. 6 aylık ürünlerdi, kullandım etkisini görmedim. şuan sivilcelerim boynuma kadar yayılmış durumda. siyah noktalarım da var. bir sabun kullanıyorum şuan günlük temizleme için. ha doktora gitmedim mi? gittim birçok kez. devlet hastanelerine gittim, bir kere de özel hastaneye. neyse, son gittiğim devlet hastanesinde sabah 2, akşam 3 çeşit krem sürmemi istedi doktor. hepsinin de arasından 1-2 saat geçmesi lazımdı. yapamadım tabii ki. birde ciltte beyaz tabaka halinde kalıyor kremler, dışarı falan çıkamıyorsun. o yüzden bıraktım kremleri. ondan önce özel bir hastaneye gittim, hep benzer kremleri veriyorlar zaten. mesela o gittiğim özel hastanenin cilt bakımı bölümü de vardı. bilmem kaç seans için 400 tl istediler. siyah noktalar için cilt bakımı tedavisi şartmış. güvenemedim, gitmedim. çok sonra duydum oraya giden bir yakınım cilt bakımından sonra sivilceleri artmış. daha beter oldu yüzüm, dedi. ufak çaplı araştırmam sonucunda gerçekten de cilt bakımından sonra cildin daha kötü olduğunu öğrendim. yani sürekli giderseniz sorun yok. parası olan gidiyor da. şimdilerde ben de doktor arıyorum. bir doktor duydum muayenesi 400 tl'ymiş :O ilklerde fazla bulmuştum fakat artık bana da tak etti. gitmeyi düşünüyorum. işinin ehline gitmemiz lazım kızlar. daha önceki hastalıklarımdan da bu sonucu çıkarmıştım. önerim de biraz paraya kıyıp iyi bir doktora gitmek. olmadı tahlillerini devlet hastanesinde yaptırırsın.

Bu cilt işi ne zor yahu :(

Kızlarr merhaba.. Bu da dert mi diyeceksiniz ama bir kaç gündür araştırmaktan yoruldum ve sizlere sormaya karar verdim.
Karma bir cildim var ve malesef zaman zaman sivilce de cıkıyor. Siyah noktam da var. Avene kullanıyordum 1 yıldır ama cildim artık alıştıgı için faydası olmuyor. Arastırdıgım kadarıyla babe ve clinique arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri kullanan memnun kalan var mı?

O markaları bilmiyorum. Benim de cildim karma. Ben duş alırken haftada 2 veya 3 kere garnier 3'lü temizleme kremiyle temizliyorum o kadar. Her duşta kullanmıyorum. Çünkü çok az sivilce çıkıyor.
Zaten her gün fondöten kullanmadığımdan hemen tıkanmıyor gözeneklerim.

Biliyor olabilirsin ben yine de yazayım saç havlunu yüzüne sürme. Saçın yağ dengesi ile cilt bir değil. Denedim resmen cildim yağı tükürüyor.

ama şu h20 sulaır var onları tonik yerine kullanabilrsin..
sensibio h20 da harika bir ürün,göz temizliğinde bile kullanabiliyorsun.tonik olarak,ya da yağlanma hissettiğinde,veya ferdahlık için..
ay ben de pazarlşamacı gibi oldum ama çok seviyorum bu ürünleri:)

Cok tsk ederim valla cok yardımcı oldun :) nemlendirici olarak da bu seriden hangini kullanıyorsun :))))

O markaları bilmiyorum. Benim de cildim karma. Ben duş alırken haftada 2 veya 3 kere garnier 3'lü temizleme kremiyle temizliyorum o kadar. Her duşta kullanmıyorum. Çünkü çok az sivilce çıkıyor.
Zaten her gün fondöten kullanmadığımdan hemen tıkanmıyor gözeneklerim.

Biliyor olabilirsin ben yine de yazayım saç havlunu yüzüne sürme. Saçın yağ dengesi ile cilt bir değil. Denedim resmen cildim yağı tükürüyor.

Garnier kozmetik markası ama :((( ben cildimi zaten tek Kullanımlık kagıt havluyla temizliyorum gercekten fark ediyor.

Garnier kozmetik markası ama :KK43:(( ben cildimi zaten tek Kullanımlık kagıt havluyla temizliyorum gercekten fark ediyor.

Kozmetik ama çok işimi görüyor. Tabi ardından nemlendirici kullanıyorum. :KK14:
Açıkcası cildimle çok uğraşan biri değilim. Temiz ve nemli olması yetiyor.

Saç havlusunu yüz yıkama için demedim zaten. Duştan çıkarken önce yüz kurular ya gayri ihtiyari o yüzden yazdım. :KK22: Ben el havlusuna ellerimi bile sürmem hep elim kağıt havluya gidiyor.

Kozmetik ama çok işimi görüyor. Tabi ardından nemlendirici kullanıyorum. :KK14:
Açıkcası cildimle çok uğraşan biri değilim. Temiz ve nemli olması yetiyor.

Saç havlusunu yüz yıkama için demedim zaten. Duştan çıkarken önce yüz kurular ya gayri ihtiyari o yüzden yazdım. :KK22: Ben el havlusuna ellerimi bile sürmem hep elim kağıt havluya gidiyor.

Temiz ve nemli bir .cilt zaten saglıklıklı oluyor. Ben biraz yüzümle fazla ugrasanlardanım işte :(((

Limitiniz ne kadar? DDF ve Neostrata. Özellikle Neostrata. Çeşitli bloglardan ürün yorumlarını okuyabilirsiniz. Ama küçük yerde bulması zor, mecbur net sitelerinden.

Hangi markayı kullanıyorsun?

Isparta'da yapılan yerel bir markayı kullanıyorum, orada çalıştığımız bir firma var, ücretini gönderip aldırıyorum
Ancak oradan getirtme şansın yoksa aktarlarda ve parfümerilerde satılan Rosense diye bir marka var ama aklında olsun açtıktan sonra buzdolabında saklaman gerekli

Limitiniz ne kadar? DDF ve Neostrata. Özellikle Neostrata. Çeşitli bloglardan ürün yorumlarını okuyabilirsiniz. Ama küçük yerde bulması zor, mecbur net sitelerinden.

Ddf ve neostrataya baktm netten sipariş edebilirim ancak.. Buradakş eczanelerde olacagını hiç zannetmiyorum.

Canım hangi ürünü alırsan al ama düzenli kullanmaya ve yüzünü ellememeye çook dikkat et. Ben bi zamanlar her önüme gelen ürünü iki üçer ay süreyle kullandım la roche vichy neutrogena vb. Sorunsuz olan cildimi bilinçsizce davranarak sorunlu hale getirdim ve çok uğraşiyordm elliyordm.karma bi cildim var.sonunda aradığım ürünü buldum.Ayşenur yazıcı ve arkadaşlarının önerisiyle 1 aydır İda.Kew ürünlerini kullanyrm.azcık parama kıydım çünkü ben de cildimi çok kafama takiyorm ama değdi.Şu 1 aydır çok çok memnunum ürünlerden.cildim yenilendi.İnşallah Sen de kendin için en doğru ürünleri bulursn:-*

Canım hangi ürünü alırsan al ama düzenli kullanmaya ve yüzünü ellememeye çook dikkat et. Ben bi zamanlar her önüme gelen ürünü iki üçer ay süreyle kullandım la roche vichy neutrogena vb. Sorunsuz olan cildimi bilinçsizce davranarak sorunlu hale getirdim ve çok uğraşiyordm elliyordm.karma bi cildim var.sonunda aradığım ürünü buldum.Ayşenur yazıcı ve arkadaşlarının önerisiyle 1 aydır İda.Kew ürünlerini kullanyrm.azcık parama kıydım çünkü ben de cildimi çok kafama takiyorm ama değdi.Şu 1 aydır çok çok memnunum ürünlerden.cildim yenilendi.İnşallah Sen de kendin için en doğru ürünleri bulursn:-*

İda.kew i ilk defa duydum ve netten baktım şimdi int. Ten de bi araştırayım bakalım.. İnşallah bulurum cildime uygun bişiler artık epeydir araştırıyorum çünkü.

Kızlarr merhaba.. Bu da dert mi diyeceksiniz ama bir kaç gündür araştırmaktan yoruldum ve sizlere sormaya karar verdim.
Karma bir cildim var ve malesef zaman zaman sivilce de cıkıyor. Siyah noktam da var. Avene kullanıyordum 1 yıldır ama cildim artık alıştıgı için faydası olmuyor. Arastırdıgım kadarıyla babe ve clinique arasında kaldım. Aranızda bu ürünleri kullanan memnun kalan var mı?
artistry hydra-v serisini kullanabilirsiniz bir haftada sonuç vermeye başlıyo kullanan herkes çok memnun tavsiye ederim bilgi almak isterseniz yardımcı olurum

Back
X