Önce konu sahibini ya da bakıcıyı tanıdığınızı düşündüm ama konu sahibinin eski konularına bakınca yorumunuzu çok daha iyi anladım. Benim oğluma da 4 yıl bakıcı baktı. Yaz tatillerinde 15 gün izin kullandığında dahi parasını asla kesmedim. Biz nasıl ki yılda 2-3 hafta ücretli izin kullanıyorsak, onun da ücretli izin yapma hakkı var.
nasıl yanı parsınımı kesmiş,başka bir yerde konumu var :)eğer öle ise tebrikler sana bizde burda yorum yapıyoz,hiç sevmem mektubun sonunu anlatan insanları
konu sahıbı ordan da devam edebılırdı kı kurallar geregı de öyle yapması gerekırdı.
burda eksık yazdıgı için bakıcı suçlanıyor haklı olarak ama konu sahıbı haksız.
tam maas gunu paranın yarısını kesmek sadece vıcdansızlıktır.
onceki konumun devaminida okumussunuzdur ssanirim.ertesi gun yaptigim yanlisligin farkina vardim ve parasini verdim.ama onlarin istekleri benim parayi kesmemden once basladi ellerine bahane vermis oldum.
O zaman bakıcıyı değiştirin. Eşi çok sıkıntı çıkaracak gibi.onceki konumun devaminida okumussunuzdur ssanirim.ertesi gun yaptigim yanlisligin farkina vardim ve parasini verdim.ama onlarin istekleri benim parayi kesmemden once basladi ellerine bahane vermis oldum.
aynen benımde takıldığım konu bu...Ben evde işlerim kalıyor kısmına takıldım. Evinde çocuğa bakmayıp ev işlerini mi yapacak? Hangi çalışanın böyle bir şansı oluyor ki? Böyle bir beklentiye girmesi garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?