Doğuma Hazırlık Karar veremiyorum:Hangi bebek odası arkadaşlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hanne54

19.09.2010
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
2.375
2
116
Sakarya
Merhaba bayanlar, bebeğim için oda alacağız ama iki seçenek arasında kaldım. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Bebeğim erkek, odaları bebe mavisi ve biraz da kahverengi dekorasyon ürünleriyle dekore edeceğim allah nasip ederse.
1. seçenek:
Eki Görüntüle 532215 Bu takımın kulplarını da bebek mavisi düşünüyorum.Camlı kısımdaki perde de bebek mavisi olacak.
2. seçenek:
Bu da diğer takım. Yine aksesuarlar bebek mavisi ve kahverengi olacak.
Evet bayanlar?

2. seçenek çok ağır ve güzel bir model sade olması da bebeğin büyüdüğünde de kullanabilmen açısından güzel. uzun seneler kullanabilirsin. bence 2. seçenek :)

Ben de ikinci odayi begendim. Bebek mavisiyle hos olur gibi. Hem ilerde mavi disinda renkler de kullanabilirsin, mesela yesil aksesuarlarla, turkuaz gibi degisik renkler kullanabilirsin.

Ben camlı dolabı bebek odasında sevmiyorum birazcık büyüdüğünde kapağı sert kapattığında o cam kırılabilir gibi geliyor o yüzden ikinciyi beğendim hem ikincinin şifonyeri daha kullanışlı

Ben de ikinci seçeneği daha çok beğendim.

Bunlar nerede satılıyor, fiyatları nedir acaba bilgi verebilir misin.
Link verebilirsen oradan inceleyeyim. Ben de bebeğime oda takımı arıyorum. İkinciyi kendim için de düşünebilirim.

ben de ikinci seçenek diyorum tam da aradığım takım hatta
markasını verebilir misin canım?

Ben de bu 2 si arasında kararsız kalmıştım her ne kadar başka marka tercih etsem de camı her ne kadar dayanıklı deseler de eşime öle gelmemişti. 2 sinden birini alsaydım 2. Si olurdu. Marka meltem modüler arkadaşlar

2 seçenek te çok güzelmiş gerçekten. 1. Daha uygun gibi geldi. Ama 2.nin de beşiği daha kullanışlı geldi. Ben de kararsız kaldım :) tabi 1. Erkeğe daha uygun sanki.

Zaman ayırıp yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Marka soran arkadaşlar olmuş(Hamilelikle ilgili bir problem yaşadığım için foruma girememiştim,kusura bakmayın) bir arkadaş da cevap vermiş sağ olsun ben vermeden. Evet Meltem Mobilya'ya ait ürünler.
Tekrar teşekkürler hepinize.

Son düzenleme:
Birinci güzel fakat dolabında cam olması küçük çocuklar için uygun değil oyuncağını fırlatsa kırar onu yaa camsız bir dolap daha kullanışlı olacaktır.

benim fikrim 1 den yana..ankarada adalı mobilya var meltemin ürünlerini satıyor orda vardı bunu alacaktım bende ama son anda görkemler bebeye döndüm ve ordan aldım..mobilyalarım daha gelmedi bayramdan sonra insallah..güzel bir takım...firmada iyi diye biliyorum 7 yıl garantileri var...

2.siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)) masal gibi yaaa bebek olasım geldi -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…