- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
Digiturk ü iptal ettirdim zor oldu ama. Katarlılara para vermek istemedim. D smart aldım eskaza 24 ay taahhütlü almış bulunduk. 20 lira normal kanallar. Film kanallarını ekleyince 40 lira oluyor. Film kanallarında da düzgün film yok. Bir de ben filmi kanaldan izlemek istemiyorum. Bebeğim var. İstediğim an açıp kapamam durdurmam lazım. Ayar oldum dsmarta da. Ben hiçbirini önermiyorum.
Kaydetme özelliği istedim ama ek bir bağlantı gerek dediler. Çatıya çıkıp bir kablo daha bağlamalıydı site yönetimi pek hoşlanmıyor çatıya çıkılmasından. Baştan bilgi vermediler bana ek bağlantıdan. Bir de kayıt için dsmartta o kanalın açık olması lazımdı. Digiturkü kapatıp 2 yayın bile kaydedebiliyordum ben. O yüzden bozuldum dsmarta. Filmler de tam benim kızı yatırma saatlerimde başlıyor. O yüzden pek seyredemiyorum prime time da...D smartin film kanallarindan ben çok memnunum. Her akşam en az bir film buluyoruz izleyecek. Özellikle imdb puanı yüksek filmleri veriyor sanıyorum. Durdurma ve kaydetme özelliği plus aboneliklerde var sanıyorum.
Kaydetme özelliği istedim ama ek bir bağlantı gerek dediler. Çatıya çıkıp bir kablo daha bağlamalıydı site yönetimi pek hoşlanmıyor çatıya çıkılmasından. Baştan bilgi vermediler bana ek bağlantıdan. Bir de kayıt için dsmartta o kanalın açık olması lazımdı. Digiturkü kapatıp 2 yayın bile kaydedebiliyordum ben. O yüzden bozuldum dsmarta. Filmler de tam benim kızı yatırma saatlerimde başlıyor. O yüzden pek seyredemiyorum prime time da...
Digiturkte de türkçe müzik kanalı kalmadı son. Bir de kim milyoner olmak ister geç saatte benim için. Onu kaydediyordum iyi oluyordu. Ertesi gün seyrediyordum reklamsız...Bizi bağlayan bişey olmadığı için kaydetme gereği pek duymuyoruz. Film dokuzda başlıyorsa dokuzda geçip oturuyoruz tv karşısına. Bebe olunca bu tip şeylerin önemi oluyor demek ki. Digiturkten dmarta geçince ben de bi afallamıştım ama alıştım sonradan. Tek eksik müzik kanalları bence vh1'ı özlüyorum.
Digiturkte de türkçe müzik kanalı kalmadı son. Bir de kim milyoner olmak ister geç saatte benim için. Onu kaydediyordum iyi oluyordu. Ertesi gün seyrediyordum reklamsız...
Şu netflix olayını araştırıp öğrenmek lazımDsmartta da türkçe müzik kanalı var bir sürü. Hiç dinlemem ben.
Aslında keşke kanal seçip istediklerimize abone olma gibi bişey olsa.
Şu netflix olayını araştırıp öğrenmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?