karar veremiyorum.lütfen yardım eder misiniz?

Zor bir durumdayım gerçekten.surekli aynı vardiyada olunca şu an ister istemez skinti yaşanıyor.şefin kulağına kadar gitmiş durumda ayrica

Bence değişme çünkü ilişkiniz yürümeyebilir. Ne bilim evlilikle noktalanırsa falan değişebilirsiniz ki bence yine de insanın mutlu olduğu yerde olması güzel.

Ayni isyerinde problem olmuyor mu boyle? Amirler falan istemezler cunku.

Hiçbir yere gitme tabiiki. Gözgöze gelsen ne olcak? Yarın oda bir sevgili yapar bakmaz merak etme. Asıl yeni olanla bir zaman sonra ayrılsan napacaksın? mutlu olduğun,anlaştığın yerden ayrılma.

Burada sık sık vardiyalarda değişimler olabiliyor.sef mühendislerinde vardiyalarinin değişmesinden yana .Tabi şu an benimki ekstrem bir durum.4 vardiya halinde çalışıyor.

Merhabalar,
bir kamu kurumunda vardiya mühendisi olarak çalışıyorum.Şu an çalıştığım vardiyada biriyle kısa süreli bir ilişkim oldu.Geleceğimizin olmayacağını düşünerek ayrıldım.Şu an aynı vardiyadayız haliyle sürekli birbirimizi görüyoruz.Bir süre rahatsız etti beni açıkçası şimdilik kabullenmiş gibi duruyor.Bir süre sonra başka vardiyalardan biriyle tanıştık.Şu an profil olarak bana uygun birisi diyebilirim açıkçası.ama bu durum aramızda biraz problem oldu açıkçası.Şu an onun olduğu vardiyaya geçme bir şansım var. Y a da aynı eski vardiyamda da devam edebilirim.Şu an bulunduğum ortam çok iyi 1 senedir aynı vardiyadayım ve iyi bir iletişim yakaladım ve düzenim oturdu açıkçası.Ama şu an konuştuğum kişi haliyle bu vardiyada kaldığım her an benim için endişelendiğiini beni rahatsız etmese bile sürekli göz göze olduğumuzu söylüyor.Ki haliyle haklı.Gidersem onunla vardiyada nasıl olur?Tekrar eski düzenimi yakalayabilirmiyim bilmiyorum açıkçası. Çündü bir şeylere çok zor alışan biriyim.Allah için bana yardımcı olun ne yapmalıyım?Hangi pencereden bakmalıyım kafayı yemek üzereyim
Şu pencereden de bak ileride bu adamla da ayrılırsan ne yapacaksın o vardiyada ? Yerini bozma ve benim fikrimce iş yerinden sevgili yapma

Onla da Ayrılırsınız sonra baska vardiyaya mı geçeceksin? Vardiyalar da sınırsız değildir herhalde

Çok fazla vardiya ve şu an yazmışsın beynim döndü.
Vardiyan değişimce çalışma saatlerin değişecek haliyle dimi? Daha mı iyi olacak daha mı kötü. Bilmiyorum kendine göre karar ver valla.
Ama iş yerinden sevgili yapmak doğru değil. Hadi yaptın al evlen yani olmadı bitir ve o defteri kapt. Aynı işyerinde 2. Sevgili çok riskli.
Benim çalıştığım iş yeri böyle çok caf caflı. Bir kızcağız yüzünden 2 erkek arasında kavga çıkmıştı iğrenç bir şeydi. ilişki yaşadığın erkeklerin birbirini tanıyor olması biraz sıkıntı.

Ondan ayrilipta baska vardiyadan biriyle daha cikarmisiniz acaba :) isyerinden biriyle birlikte olmaniz hatayken siz ikinciye niyetlisiniz tebrikler

Back
X