Madem adalet ve meslek yuksek okuluna açık öğretimden okuyacaksın her ikisinede git derim ben. Bilgisayar programciligini sınava girerek 4 yıla tamamlayabilirsinizİkiside is garantisi olan meslekler.
liseden sonra 2 yillik bilgisayar programciligina direk gecis yapabiliyor musun? bence ona git.
bence onu oku zaten iki sene hemen biter.o cepte olsun.sonra calisirken digerini okursun ne guzel . Allah basarilar versin
2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyan biri olarak.....yha inekten beter çalışıcan ve asla ders çalışmayla kalmayacan bilgisayar pratik yapmazsan hiçbir işine yaramaz ne kadr pratik o kadar mesleğinde ilerleye bilirsiniz..... bilgisayar nankördür biraz ilgini azalt temponu düşür seni geride bırakır.......
koca sınıfta bilgisayarla ilgili iş yapan bir elin parmaklarını geçmez açık ve net konuşiim sana..bende bir hevesle gittim birde 12 saatlik mesafeydiçok pişmanım sadece cv.imde güzel bir etki okadar millet bilg.programcılığı deyince çok byük zannediyor bende 2.sınıfa kadar böyle sanıyordum ama fısss yanii.......
haa amaa sen ben dersde çalışırım dersen mühendisliğini öğretmenliğini oku içinde kalmasın ama bilgisayar okuyan kişi bilgisayarın herşeyini öğrenmek istiyorum diye azimli olan kişi olmalıdır kanımcaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?