karar veremiyorum

mrv10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
41
11
13
Balıkesir
arkadaşlar yaklaşık 1 sene önce arada bir mahallede arkadaşlarına gelırken gören biri varmış beni,hoşuna gitmişim.adımı filan bilmiyor tabi.facebookta tesadüfen ortak arkadaş dolayısıyla resimlerimi görmüş,işte bu kız demiş kendi kendine.yaşımız 25.ortak arkadaşımıza sormuş nasıl bi kızdır hoşuma gitti filan diye.yakşalık 1 senedir ara ara yazıyor izne geldikçe görüşelım diye.eski konumu okuyanlar bilir belki biriyle çıkmıstım dogruduzgun sebep göstermeden beni bırakmıştı.yeni bi ilişkiye heleki böylesine yolda facede görüp tanışmak istemesine karşıyım,hazırlıklı değilim açıkçası.düzgün birine benzıyor ama artık uzulmekten korkuyorum açıkçası.bulundugum şehrın dışında yaşıyor görev icabı,aynı memleketteniz yani,uzmançavus.3-4 ay sonra ızıne gelıcek göruşelım dıyor.1 sene önce yazdıgı zaman ara ara,ben olmaz dedim burda tanış et öyle ilişkimi olur filan diye.benı ıkna etmek için elınden gelenı yapıyor.acaba dıyorum kendı kendıme can sıkıntısına mı konusuyor filan,önceki ilişkimdeki kişi bile bana bu kadar değer vermedi,her şeyi lafta kalmıştı.hakkımda o kadar çok şey soruyorkı merak edıyor.acaba dıyorum her kıza begendıge kıza yazıyormu diye,ama öyle de değil gibi bana ne zaman yazsa bn ne zaman cevap atsam o zaman onlıne gözukuyor onun haricinden son giriş tarihi hep benım girdigim zaman,cevap attıgım zaman.ben dedim taamam iyi hoş diyosun mahallede görmüşsün hoşuna gitmiş filan ama seni uzaktan ne kadar tanıyabilirimki dedim ınsanla yuzyuze tanışıp mıllete guven bu kadar azalmışken..izine gelecek 3-4 ay sonra napsam bilmyorum bi şans versemmi,o diyor seni beklerım şuan tabiki sevgili olmamızı beklemem filan ama yıne de yakınlıgını hıssettmek ısterım diyor.bilemiyorum.böyle bir şeyle karşılasan vamı aranızda,başkasıyla görusmediginden nasıl emın olabılırımkı

hayatta hıcbıreyden emın olamayız maalesef burda hersey sıze baglı sansınıza baglı kaderınıze baglı

"sevgili olmamızı bekleyemem ama yakınlığını hissetmek isterim" mi diyor ????..ilginçççç

Asla emin olmazsin,guvenebilirsin. Eger kafana uyuyorsa sans ver eger uymayan yonleri varsa hic yorma kendini :)

yeni bir ilişkiden çıkmış yorgun bir bünye taraflar ne kadar iyi olursa olsun yol aşımını kaldırmaz.
ben olsam başlamam böyle bir ilişkiye.

uzun mesafe ilişkisi yıpratır hiç bulaşma derim

aynı şeyi ben de düşündüm bunu kendısıne de söyledim aynı şehırde değiliz filan diye.şuan uzakta,6 ay sonra dış görevi bitecek batıya yakına gelecek belki de bulundugum ile,taine baglı.bilemiyorum gercekten,acele de etmek istemıyorum

Ortak arkadasiniz varmis bence ona sorabilirsiniz nasil bir insandir guvenilir midir diye.

Ortak arkadasiniz varmis bence ona sorabilirsiniz nasil bir insandir guvenilir midir diye.

ortak arkadaşımız olan kısı de eski erkek arkadaşımdı,eskı erkek arkadaşımdan hatta telefon numaramı istemiş sen de var mı diye o sıralar .eskı erkek arkadaşım benle gorusmek ıstedıgınden halıyle telefon numaramı bu kısıye vermemiş yok demiş.sonra çıktıgımızı ayrıldıgımızı ögrendi filan.vardır bı hayır zaten uzun surmeyecegını anlamıştım,beklentılerınız farklıydı mutlu olmayı hak edıyosun filan dedi

NUOTE="mrv10, post: 36718898, member: 599934"]ortak arkadaşımız olan kısı de eski erkek arkadaşımdı,eskı erkek arkadaşımdan hatta telefon numaramı istemiş sen de var mı diye o sıralar .eskı erkek arkadaşım benle gorusmek ıstedıgınden halıyle telefon numaramı bu kısıye vermemiş yok demiş.sonra çıktıgımızı ayrıldıgımızı ögrendi filan.vardır bı hayır zaten uzun surmeyecegını anlamıştım,beklentılerınız farklıydı mutlu olmayı hak edıyosun filan dedi[/QUOTE]
Bu kotu olmuş iste. O zaman bir kere daha düşünün derim.

Canim cocuga uzaktan gormeyle nasil olacak demissin oda sana" o zaman bulusalim benide tani. Hemen sevgili olmayalim ama kendimi sana tanitayim" demis kisaca. Eski iliskinden dolayi birazcik yorgun ve uzgunsun anlasilan ama eger cocuga icin isinirsa bence dene. Eski sevgilinle karsina cikacaklari karsilastirma cunku sen aci cekersin. Ayrica cocugun tek senle konustugundan da neredeyse eminsin. bence izne geldiginde bulusun ama sevgili olarak degil birbirini daha yeni tanimaya baslayan arkadas gibi

sağol canım,bayagı bi istekli ne zaman msjlarına cevap versem en yakın zamanda cevap dönüyo,ben yazınca onlıne oluyor genelde whatsappta falan bakalım bi gelsin sanırım şans verecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…