Karar veremiyorum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
Kızlar akıl istiyorum sizden 7 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük problemlerim var kendilerini kesinlikle görmek istemiyorum eşimde öle beni destekliyor buraya kadar sorun yok gelelim olaya eşimin teyzesinin kızının düğünü var haftaya teyzesinin ya da kuzeninin bi zararı yok bana görünce gayet güzel konuşurlar düğünden sonra 1 kere gördüm zaten bizi arayıp davet ettiler ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum ailesi de orda olacak çünkü eşimde istemiyo ama mecburuz ayıp onlar geldi çünkü diyo doğru söylüyor onlar geldiler görevlerini yaptılar girmemiz gerek ama ben kaç gündür uyuyamıyorum onları görmek istemiyorum siz olsanız napardınız

Elimde değil kasıyorum oraya gidince nolacak konuşmak zorunda mı kalırım bole bişey basına gelen var mı

Gitmk istemiyorsan gitme bi mazeret bul .bn gittimde noldu altınmı taktılr sanki gitmeyn gelin daha iyi oldu demkki insanlara kötü olcaksın

canım cagırdılarsa gıtmezsen gonul koyarlar ayrıca esının aılesını haklı cıkarırsın.
gıt esınle beraber otur yarım saat bı saat cık gel .emınım zor gelecek ama ınsan bazı seylere mecbur kalabılıyo

Siz ve eşiniz düğüne eşinizin teyzesi ve kuzeni için gidiyorsunuz sonuçta başkaları için değil. Düğünde de karşılaştığınızda mesafenizi korumaya çalışırsınız konuşmak istemiyorsanız da konuşmak zorunda değilsiniz onlar yoklarmış gibi davranabilirsiniz. Kendinizi sıkmanıza gerek yok.

Ailesini goreceksin diye butun aileyle kotu olmana gerek yok..

Gitmelisin cunku onlarla bir sorunun yok , gitmesen esinin ailesine laf vermis olursun.

Ya şöyle mecburi şeylerden nefret ediyorum
bizdede aynı şeyler oldu kayınvalidemlerle konuşmadığımız arada halasının oğlu evlendi çocuk bizzat kendi iş yerine getiridi daviteyi ve çağır çok iyi insanlardı ama bende çok gerildiğim için bir kayınpederim gelsin anne babasını aramamak ne gösteceğim gördüğüm yerde döveceğim diye eşime haber yollamıştı bizde insanların en güğzel gününde tatsızlığa mahal vermemek için düğünden önceki gün gidip takılarını verdik eşim dedi yarın eşim iş toplantısı için şehir dışında olacak gelemiyeceğiz yapılacak bir şey varmı falan sorduk onalrıda kırmadık ki bu arada böyle cenaze düğünler oldu 3,5 yıl görüşmedik cenazelere çelenk yolladık yada benim babmı düğünleride bu şekilde hallettik .

Bence gidin zaten size tek iyi davranan onlarmış diğerlerine uymayıp birde arayıp çağırma nezaketini göstermişler.Bence gidin az durun kaçın eve

Kızlar akıl istiyorum sizden 7 aylık evliyim eşimin ailesi ile çok büyük problemlerim var kendilerini kesinlikle görmek istemiyorum eşimde öle beni destekliyor buraya kadar sorun yok gelelim olaya eşimin teyzesinin kızının düğünü var haftaya teyzesinin ya da kuzeninin bi zararı yok bana görünce gayet güzel konuşurlar düğünden sonra 1 kere gördüm zaten bizi arayıp davet ettiler ama ben kesinlikle gitmek istemiyorum ailesi de orda olacak çünkü eşimde istemiyo ama mecburuz ayıp onlar geldi çünkü diyo doğru söylüyor onlar geldiler görevlerini yaptılar girmemiz gerek ama ben kaç gündür uyuyamıyorum onları görmek istemiyorum siz olsanız napardınız
cnmm aynı durumdaydık bir ara. kaynımın düğünüydü mecburen gittim yanlarında oturmadım..konuşmadım da. hemen bir tanıdık bulup oturdum yanlarına.küçük çocugumda vardı sürekli onun peşindeydim zataen bir şekilde geçti gitti. 1 saatten birşey olmaz.

X