• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KARAR VERMEK ÇOK ZOR...

tamam işte hakkı neyse veriyorsunuz zaten,tazminatını da alıyor iş bulana kadar idare eder..sen daha iyi tanıyorsun kadını ama bence çalışmaya devam ederse hiç düzelmez o kadın..
bizim burda da öyle olaylar oldu ve inan bana affedilenler,göz yumulanlar hep sonradan sorun çıkardılar..
daha beter bilenip devam ediyorlar buldukları her fırsatta bir posta vurup kaçıyolar karakterleri daha da iğrençleşiyor çünkü nasılsa karşıdaki merhamete gelip kovmuyor moduna bürünüyolar.

bir de bence kendisi babanla konuşsun,nihayetinde sen değil baban kovmuş kadını..
seni kandırabileceğini düşündüğü için senle konuşuyor bence

bir de bence kendisi babanla konuşsun,nihayetinde sen değil baban kovmuş kadını..
kesinlikle durum bu
ay buraya konu açmakla hata ettim zahmet edip öbür konuları okumuyorlar

konum kapatılsın lütfen..

bencede kaji nasılsa yer bunu gider babasını ikna eder diye düşünmüyorsa bende park değilim:63:

ilk önce saygısızlık yapmasın insan yediği kaba tükürmemeli onu ilk baştan düşünseymiş Acımayın bence bir ders alsın başka iş bulsun artık o muhasebeci kızda yalnız kalınca kedi gibi olur sen düşünme onlar düşünsün

Babam iş veren.Ben işçiyim.. Ortamımız aslında genelde sakindir ama bu kadın çok tembel bir iş buyuruyorum bana surat yapıyor. İşi gücü alttaki kızla dedikodu yapmak..Daha önce bir ısıtıcı konum olmuştu orayı okursanız süper olur..
arkana dönüp bakmaaa
kısmet,in, Allah başka yerden versin.

birini işinden edecek kadar bir sebep göremedim ben,babanız da siz de fevri davranmışsınız.kendinize saygı duyulmasını istiyorsanız önce saygılı olmayı ögrenin.tamam statü farkı var ama,bu kimseyi işinden edecek kadar önemli diil
sorun statü farkı değil eski konulara baktıysanız bu kadın zaten saygısızdı burada durduk yere işinden edilen biri yok canım

Önceki konunuz kadının tavrı falan bilmiyorum bilmeme de gerek yok. Ama babanızın gelip benim kızıma nasıl bağırırsın kovuldun demesi iş etiğinin dışında çifte standarda giriyor. Orda siz değil başka çalışan olsa durum farklı olacakmış. Çünkü babanız bu iş yerinde böyle şeylere izin vermetiz falan dememiş direkt kızım diye olaya girmiş. Ben zaten bu aile şirketlerini hiç sevmem ya aşırı kıskançlık kavga gürültü olur ya da tam tersi aşırı bi bağlanma. Ortasını bulan zordur

sorun statü farkı değil eski konulara baktıysanız bu kadın zaten saygısızdı burada durduk yere işinden edilen biri yok canım
hayır eski konularına bakmadım,elbette birikmiştir birşeyler ama.ben yinede benim yü<ümden biri işten çıksa vicdan azabı çekerdim.yani keşke başka bir sebepten çıkarılsaydı daha tmiz olurdu

Sen kim oluyorsun kizimla bu şekilde konusuyorsun gibi tavirlarla bir işçinin isverenine karsi daha da bilenmesi çok normal....

Babaniz is yerinde ast üst ilişkisine dikkat çekip o şekilde uyarmayi deneseydi keşke..

İse tekrar alinma konusuna bir şey diyemem çünkü herkes kendi acisindan haklidir genelde... Bir de karsi tarafi dinlemek lazim iki tarafinda hakkinda hayirlisi olsun diyelim

bak filmini bilenem yapmışlaaaaaaa
imagesZ73WGO5N.webp
:KK70:

hayır eski konularına bakmadım,elbette birikmiştir birşeyler ama.ben yinede benim yü<ümden biri işten çıksa vicdan azabı çekerdim.yani keşke başka bir sebepten çıkarılsaydı daha tmiz olurdu
zaten kaj da güle oynaya çıkarmadı ki bu kararı o vermemiş babası vermiş vicdan azabı duymasa zaten burda konu açmmazdı hem kadın gerçekten çirkefin teki yani

kesinlikle durum bu
ay buraya konu açmakla hata ettim zahmet edip öbür konuları okumuyorlar

konum kapatılsın lütfen..

tatlim bence sen karisma

isverenin kizi olmasanda is yerinde herkes herkese karsi saygi gostermek zorunda.
sevmeyebilir ama saygisizlik kabul edilemez.
sen vicdan yapmissin icinde ama senlik bi durum yok kaldiki isten cikartan baban
ise geri alindiginda babanin konumu itibari ile calisanlarin gozunde farkli bi konumda olacaktir. cok istiyorsan is icin baska yere yonlendir ama referans olacagindan zor durumda kalabilirsin...

bak bu konuda haklısın zaten çalışmıyormuş bulaşıkları yıkamayıp doğru düzgün çay getirmediği gerekçesiyle atsalardı bence de :KK53:
dipnot: üst tabaka işveren değilim ama işini çaycı dahi olsa savsaklayan insanlardan nefret ederim.:KK67:

Önceki konunuz kadının tavrı falan bilmiyorum bilmeme de gerek yok. Ama babanızın gelip benim kızıma nasıl bağırırsın kovuldun demesi iş etiğinin dışında çifte standarda giriyor. Orda siz değil başka çalışan olsa durum farklı olacakmış. Çünkü babanız bu iş yerinde böyle şeylere izin vermetiz falan dememiş direkt kızım diye olaya girmiş. Ben zaten bu aile şirketlerini hiç sevmem ya aşırı kıskançlık kavga gürültü olur ya da tam tersi aşırı bi bağlanma. Ortasını bulan zordur
çifte standart olsa şimdiye çoktan kovmuşlardı çok bile sabrettiler asıl bu kadın patron gibi kaja yapmadığını bırakmamıştı biraz eski konulara bakarsanız dediğimi anlarsınız

Back
X