bir ay ben 7500 verip dava mi açmayı bekledi diye düşünüyorum.onlarin 1 numaralı değerlisi paraavukat tutup boşan, izlenecek başka yol mu kalmış?
evliykende bekar hayati yaşıyordu.hep kahveden yatıya geliyordu.bizle ilgilen demek onun hayatina müdahale olup azarlayıp duruyordu beni.
Böyle bir koca musveddesinden ver avukat parasını kurtul.bir ay ben 7500 verip dava mi açmayı bekledi diye düşünüyorum.onlarin 1 numaralı değerlisi para
cok kestirip atmalı bir mesaj atmış "böyle kirgin durmayalım devam edeceksek edelim bitireceksek bitirelim demiş.ben dava acayim diye yada çocuk var diye geri doner diye hoc aramayıp kendilerini ağırdan mi sattıklarını düşündüler acabaBoşanmak istediğini söylemeyeceğin den emin misiniz?
evet var.Şu an geçinecek bir işiniz geliriniz var mı?
bende aynı sizin gibi düşünüyorum.Mesaj "bitirelim" i sizin soylemeniz için atılmış gibi....yani hesapta beyefendi barışmak için adım attı da siz bu adıma olumlu yanıt vermemiş olun diye gibi..
kocama merhametim bitmemişti ama sanki kullandığı kelimelerde bir zorlanmislik var.o yok bir baskasi var kelimelerde.bende soğuk duş etkisi yarattı resmen.Ben kişisel olarak her zaman, her durumu, karşılıklı konuşarak çözme taraftarıyım.
Hele ortada bir de çocuk varsa,mutlaka
oturup konuşmalısınız.
Ayrılmak istediğinizi, bir de yüzüne söyleyin, bakalım ne tepki verecek eşiniz?
Sonuçta ortak bir çoçuğunuz var, boşansanız bile asgari iletişim kurmak zorunda kalacaksınız ilerde de.
O nedenle iletişim kapısını açık tutmakta fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?