Umarım konuyu doğru yere açmışımdır
Kızlar ben 88'liyim. Yani bir aya kadar 25 oluyorum
Yaş itibariyle son zamanlarda evlilik kouları üstü kapalı gündemde,yani eş adayları falan
Bir konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum. Karışık düşüncelerime çözüm olacağınızı düşünüyorum. Gelelim konuya:
Haftasonu biriyle tanıştım. Yani tanıştım derken 2-2,5 saatlik bir görüşme.
İnsanlığına birşey diyemem. İş güç sahibi,aklı başında,güvenilir biri. Yani ilk izlenimlerim bu yönde. Ama bu konuda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Akrabaların tanıdığı çünkü kendisi.
Benden etkilenmiş, bunu açıkça söyledi. Beklentilerini fazlasıyla karşılıyormuşum
Şöyle birşey varki ben ondan etkilenmedim. Yani benim için dış görünüşte önemli. Kötü diyemem ama etkilenmedim. Balık burcu hayalci biri olarak kendimi onunla hayal edemiyorum şuanda. Ama yükselenim olan başak burcunun etkisiyle mantığımı duymazdan gelemiyor buna hemen karar verilemeyeceğini belki 2. buluşmada farklı hissedebileceğimi düşünüyorum.
Birde aramızda 10 yaş var. Bu da beni düşündürmüyor değil. Ama etrafımda bu yaş farkıyla evli olanlar var ve bir sorun yaşamıyorlar. Bense eğer etkilenseydim yaş farkını umursamayabilirdim diye düşünüyorum. Asıl mesele yaş farkı değil yani.
Bugün attığı mesajlarda karıştırdı aklımı.
-Dualarımın karşılığı olduğunu düşünüyorum.
-Huzurlu, mutlu ve güzelliklerle dolu br hayat kurmak seninle çok zor değil. Bunu başarabiliriz.
-Bu şansı birbirimize vermeliyiz gibi...
Kişilikli. ahlaklı ilk etapta bir eşte aranacak özelliklere saip biri. (tam olarak tanımasamda öyle biri olmasa bizimkiler görüştürmezdi bile) Neden olmasın? diye düşünüyorum. Ama benim için etkilenmekte önemli. Buna ilk buluşmadan karar verilebilir mi? Bunu bilemiyorum. Neden bu kadar düşünüyorsun? derseniz umut verip hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
Offff bilmiyorum. Çooook karışığım. Kendimi de anlamıyorum şuanda
Siz ne diyorsunuz???