Öncelikle merhaba arkadaşlar burada yeniyim ama üye olmadan önce de bu sayfayı hep takip ederdim. Hemen konuya geçmek istiyorum izninizle ;
Ben 26 yaşındayım eşim benden 17 yaş büyük evlilik sitesi aracılığıyla tanıştık ve 40 gün içerisinde evlendik eşim yurtdışında yaşıyor
Bu arada bu evliliğe ailem karşıydı (anne babam ayrılar babamla görüşmüyoruz) çünkü eşimin önceki eşinden 4 çocuğu var ve yaş farkı ailemin karşı olmasının sebepleri arasında ...
Neyse 2016 yılında nikah kıydık ve eşim ülkesine geri döndü ben de bir süre sonra yanına gittim böylece evlilik hayatımız başlamış oldu
Anlattığım bu kısma kadar eşimle ruh ikizi olduğumuzu düşünüyordum ancak ilk büyük tartışmamız evlilik yıldönümümüzde oldu 2. Büyük tartışma ondan 1 ay sonra oldu derken artık eşimi anlayamaz oldum en son tartışmamızda bana ağzıma alamayacağım hakaretler etti sanki eşi değilmişim de yabancı biriymişim gibi davrandı onu tanıyamadım ama ertesi günü özür diledi vs vs tekrar kaldığı yerden devam etme kararı aldık
Ancak şimdi de her yaptığımda bir kısır buluyor eleştiri yapıyor ama ben eleştiri yapınca bozuluyor o hep iyi niyetle yaklaşıyormuş bana ben iyilikyiten anlamıyormuşum vs vs
En başlarda belki değişir dedikçe kendime büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru?
Bu arada ben üniversite mezunuyum bulunduğum ülkede diplomamı kabul etmediler tekrardan bazı dersleri almam gerektiğini söylediler ancak nerden bakılırsa 3-4 yıllık bir süreçten bahsediliyor
Okuldan arkadaşlarım hep atandılar biryerlere onun da etkisi var bu düşüncelere girmemde
Kısacası arkadaşlar ne yapmalıyım kafam çok karışık

ne olur yardım edin NOT: çocuk beklentimiz de var bakalım daha belli değil