Evliliğim kötüye gidiyor yardımınıza ihtiyacım var ⁉️

43 yas cok da buyuk bir yas degil baban yasinda falan diyenlere bu lafim bu ne yaa 40 yas ustunu millet ihtiyar ilan etti adam fit bakimli dir. Yasini gosyermiyordr ben onlara takilmiyorum da takildigim nokta sizi asagilamasi buna bir cozum bulun bulamiyorsaniz bosanin cocuk ta yok madem ...

Arkadaşlar bütün yorumlarınız için teşekkür ederim ama kınamayın ne olur
Benim de bu tercihi yapmamın belli bir takım s beklerim vardı tamam kızacaksınız ne sebebi olur diye ama biraz daha ılımlı yorum yapımın lütfen
Çünkü gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi
Hata yaptığımın zaten farkındaydım ama bazı şeyler gerçekleri görmemi engelledi
Kardeşim bak uzuun uzadıya yazmış MissCherryBlossom MissCherryBlossom inan ben üşenmiştim hangisini yazsam diye onları bi baştan oku.

Adam sevgi pıtırcığı olsa bile neyi saklıcak senden?
Yurtdışına gidince vasıfsız kalacağını mı?
4 çocuğunu mu?
Yaşını mı?
Aileni sileceğini mi?
Yoksa 40 günde kim vurduya gider gibi seni alıp götüreceğini mi??

Bak millet burda bir çocuğu oluyo boşanamıyorum çocuğum için diyo, bu adamı karısı 4 çocuğa rağmen çatır çatır boşamış. Sence de bi durup düşünmeye değecek durumlar değil mi?

Çocuk yapsan adamın ... sinekler uçurken sen gaz sancılarıyla uğraşacaksın o umursamıcak bile çünkü 5. Si.

Ben boşan demiyorum kolay kolay ama boşan kaç kurtul, ucunda mutlu hayat yok bunun belli ki.

Ben evliliğe karar verirken gerçekten doğru biri gibi geldi hatta ailesiyle de görüşünce bunu doğrulandığını düşündüm
Çocuklarıyla arası çok iyi buradaki komşuları da ilişkilerinin güzel olduğunu söylüyor. Boşandığı kadın 4 çocuk üzerinden devlet para alabilmek için boşanmış bi de şiddetli geçimsizlik vs var boşanma kağıtlarını da gördüm hatta kadını da uzaktan gördüm çevredekilerin de anlatmasına göre kadın diğer ablalarını da bu şekilde 5 er çocuklar boşamış hatta kadın 40 yalında üniversite okumuş adam çocuklarla uğraşmış okul bitince de çocukları da alıp yüzüstü bırakmış
Anlayacağınız ben de bu durumu anlatınca kendimden birşeyler buldum çünkü ben de hayatımda büyük kazıklar( kusura bakmayın) yedim
Babam bile arkasına bakmadan bizi bıraktı eşimde de çocuk sevgisini görünce bi de böyle kötü şeyler yaşadığını görünce evlenmeye karar verdim
Zaten internetten tanıştık dedim ama sonrasında aile olarak da karşılıklı tanışma oldu ailesi iyi insanlar kendisi de aslında iyi biri ama 1 ay boyunca iyiysek illaki birşey oluyor tartışıyoruz
En basiti birşeyi benden isterken 2 kere söylemezse rahat etmiyor bu da beni bazen çileden çıkarmaya yetiyor
Not : Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Not2: yaş konusunda şu an için bir sıkıntı yaşamadım

Öncelikle merhaba arkadaşlar burada yeniyim ama üye olmadan önce de bu sayfayı hep takip ederdim. Hemen konuya geçmek istiyorum izninizle ;
Ben 26 yaşındayım eşim benden 17 yaş büyük evlilik sitesi aracılığıyla tanıştık ve 40 gün içerisinde evlendik eşim yurtdışında yaşıyor
Bu arada bu evliliğe ailem karşıydı (anne babam ayrılar babamla görüşmüyoruz) çünkü eşimin önceki eşinden 4 çocuğu var ve yaş farkı ailemin karşı olmasının sebepleri arasında ...
Neyse 2016 yılında nikah kıydık ve eşim ülkesine geri döndü ben de bir süre sonra yanına gittim böylece evlilik hayatımız başlamış oldu
Anlattığım bu kısma kadar eşimle ruh ikizi olduğumuzu düşünüyordum ancak ilk büyük tartışmamız evlilik yıldönümümüzde oldu 2. Büyük tartışma ondan 1 ay sonra oldu derken artık eşimi anlayamaz oldum en son tartışmamızda bana ağzıma alamayacağım hakaretler etti sanki eşi değilmişim de yabancı biriymişim gibi davrandı onu tanıyamadım ama ertesi günü özür diledi vs vs tekrar kaldığı yerden devam etme kararı aldık
Ancak şimdi de her yaptığımda bir kısır buluyor eleştiri yapıyor ama ben eleştiri yapınca bozuluyor o hep iyi niyetle yaklaşıyormuş bana ben iyilikyiten anlamıyormuşum vs vs
En başlarda belki değişir dedikçe kendime büyük haksızlık yaptığımı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru?
Bu arada ben üniversite mezunuyum bulunduğum ülkede diplomamı kabul etmediler tekrardan bazı dersleri almam gerektiğini söylediler ancak nerden bakılırsa 3-4 yıllık bir süreçten bahsediliyor
Okuldan arkadaşlarım hep atandılar biryerlere onun da etkisi var bu düşüncelere girmemde
Kısacası arkadaşlar ne yapmalıyım kafam çok karışık :KK43: ne olur yardım edin NOT: çocuk beklentimiz de var bakalım daha belli değil
Naçizhane görüşlerimi belirteyim: üşenme orda fark derslerini ver. 3-4 sene sabret. Bu arada yurtdışına alışırsın. O heriften çocuk yapma lütfen. 30 a geldi mi boşanabilirsin. Bu arada yurtdışında türklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Nasıl üçkağıtçı,yalancı olduklarını tecrübe etmeni istemem.

Bence konu sahibi alınmasın ama hem yurtdışında yaşamak istemiş hem de burada dağınık bir aile hayatı var ondan kaçmak istemiş. Adamın yaşı kaç çocuğu olduğunu pek düşünmemiş.. o adamdan kurtulmaya bakın.
Yurtdışı olmasının tek faydası yaşadığım olumsuzluktan uzaklaşmak oldu ama başka türlü sorunlarım türedi haklısınız

Yurtdışı olmasının tek faydası yaşadığım olumsuzluktan uzaklaşmak oldu ama başka türlü sorunlarım türedi haklısınız
Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın. İmkanım olsa ben de durmam buralarda kaçarım. Hele ki diyorsunuz baba yok gitmiş anneniz ile ilişkinizin mükemmel olduğunu da hissetmedim nedense. Böyle bir aile hayatından kaçıp adamakıllı kendi ailenizi yepyeni şartlarda kurmuş olabilirsiniz. Adam sizden büyük olduğu için size istediği hakareti etmeyi kendine hak görüyor olabilir. Aklınca sizi toy buluyor hayat dersi veriyor olabilir..

Naçizhane görüşlerimi belirteyim: üşenme orda fark derslerini ver. 3-4 sene sabret. Bu arada yurtdışına alışırsın. O heriften çocuk yapma lütfen. 30 a geldi mi boşanabilirsin. Bu arada yurtdışında türklerden uzak durmanı tavsiye ederim. Nasıl üçkağıtçı,yalancı olduklarını tecrübe etmeni istemem.
Ben de öyle diyorum ama dersleri tekrar almak gözümde o kadar büyüyor ki yapabilir miyim acaba. Diyorum?
Samimiyetiniz için teşekkür ederim sağolun

Sizi suçlamıyorum yanlış anlamayın. İmkanım olsa ben de durmam buralarda kaçarım. Hele ki diyorsunuz baba yok gitmiş anneniz ile ilişkinizin mükemmel olduğunu da hissetmedim nedense. Böyle bir aile hayatından kaçıp adamakıllı kendi ailenizi yepyeni şartlarda kurmuş olabilirsiniz. Adam sizden büyük olduğu için size istediği hakareti etmeyi kendine hak görüyor olabilir. Aklınca sizi toy buluyor hayat dersi veriyor olabilir..
Sanırım öyle çünkü önceli evliliğinde hep ezilen taraf eşim olmuş herkes de bunu doğruluyor eski eşine yapamadığını benden çıkartmaya çalışıyor gibi hissediyorum
Öyle davranıp 2 saat sonra benden İyisi olmuyor
Pişmanlık duyup özür diliyor

Çocuk yapmadığın sürece, bence yaptığından pişman olacak bi durum yok şimdilik. Seni anlıyorum. Nasıl olursa olsun en azından bi yurtdışı vizyonu görmüş oldun. Ama bunu kendi lehine çevirmelisin. Çocuk yaparsan bu dezavantaja dönüşür.

Çocuk yapmadığın sürece, bence yaptığından pişman olacak bi durum yok şimdilik. Seni anlıyorum. Nasıl olursa olsun en azından bi yurtdışı vizyonu görmüş oldun. Ama bunu kendi lehine çevirmelisin. Çocuk yaparsan bu dezavantaja dönüşür.
Annem babam ayrıldı babam bizi görmek istemiyor
Ablam var o da ayrıldı bebeğiyle annemle yaşıyorlar
Benim okuldan bir sevgilim vardı evlenecektik anneler tanıştı sonra çocuğun annesi bu kızın babası Yok millete rezil oluruz dedi ayrıldık sonra bir süre hayatımda kimse olmadı okuluma asıldım güzel dereceyle bitirdim iş bulamadım bi de annem de eski defterleri açardı ablamla biz üzülürdük üstüne bende benler çıkmaya başladı bi de aritmi teşhisi konuldu doktorumla iyi arkadaş olmuştuk bana evlen git buralardan demişti fırsat da çıkınca evlendim eşimi severek evlendim belki kızacaksınız yaş farkı diye ama yaşıtlarımdan soğumuştum herkes babamın olmamasını hastalık gibi görüyordu
Eşim de çocuklarına düşkün bi de çocuk hasreti çekiyordu birbirinize derman oluruz diye çıktık bir yola ...

Ben evliliğe karar verirken gerçekten doğru biri gibi geldi hatta ailesiyle de görüşünce bunu doğrulandığını düşündüm
Çocuklarıyla arası çok iyi buradaki komşuları da ilişkilerinin güzel olduğunu söylüyor. Boşandığı kadın 4 çocuk üzerinden devlet para alabilmek için boşanmış bi de şiddetli geçimsizlik vs var boşanma kağıtlarını da gördüm hatta kadını da uzaktan gördüm çevredekilerin de anlatmasına göre kadın diğer ablalarını da bu şekilde 5 er çocuklar boşamış hatta kadın 40 yalında üniversite okumuş adam çocuklarla uğraşmış okul bitince de çocukları da alıp yüzüstü bırakmış
Anlayacağınız ben de bu durumu anlatınca kendimden birşeyler buldum çünkü ben de hayatımda büyük kazıklar( kusura bakmayın) yedim
Babam bile arkasına bakmadan bizi bıraktı eşimde de çocuk sevgisini görünce bi de böyle kötü şeyler yaşadığını görünce evlenmeye karar verdim
Zaten internetten tanıştık dedim ama sonrasında aile olarak da karşılıklı tanışma oldu ailesi iyi insanlar kendisi de aslında iyi biri ama 1 ay boyunca iyiysek illaki birşey oluyor tartışıyoruz
En basiti birşeyi benden isterken 2 kere söylemezse rahat etmiyor bu da beni bazen çileden çıkarmaya yetiyor
Not : Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
Not2: yaş konusunda şu an için bir sıkıntı yaşamadım
Yurtdışında boşanınca devletten ne parası alıyormuş peki? Ilkkez duyuyorum

Back
X