Karar vermek..

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Selamlar. İl dışından istanbula dokuz aylık bebeğimle uçak yolculuğu yapacağım eşim de yanımda olacak
Bebeğimi istanbulda nasıl taşıyabilirim
Bebek arabası havaalanında uçağa binene kadar kullanılıyor mu
İstanbulda da bebek arabası iş görür mü kucakta taşımak zor olur sanırım
Bebekle ilk uzun seyahatimiz çok stres yaptım
Çift yönlü bebek arabası mı baston tipi mi kullanırsam rahat ederim baston tip kullanmayı düşündüm çift yönlü kullanılmıyor bebeğimin yüzünü görmek istiyorum kullanırken. çift yönlüler de yolculuk için biraz hantal
Kanguru derseniz oğlum on kiloyu geçkin kanguruyla taşımak zor ağır olduğu için
siz ne dersiniz tavsiyelerinizi alabilir miyim bebekli yolculuk hakkında

Dün uçaktaydım
Bebek arabası ile uçağın kapısına kadar geldi anne
Yardımcı oldular bebeği kucağına aldı
Arabayı katladılar
En son bindi kabin görevlileri yardımcı oluyordu.
Bu durumda baston daha kolay olabilir

Bebek arabası fark etmiyor bizimki normal bebek arabasıydı. Uçağa arabayla geldik görevliler aldı diğer arabaların yanına koydu. Uçak inince de biz inerken hemen verdiler. Bastonlar daha pratik tabi ki ama normal araba da olur. Bizimki öyleydi. Stres yapacak bir şey yok anlayacağınız şimdiden hayırlı yolculuklar.

Bebek arabası fark etmiyor bizimki normal bebek arabasıydı. Uçağa arabayla geldik görevliler aldı diğer arabaların yanına koydu. Uçak inince de biz inerken hemen verdiler. Bastonlar daha pratik tabi ki ama normal araba da olur. Bizimki öyleydi. Stres yapacak bir şey yok anlayacağınız şimdiden hayırlı yolculuklar.
Uçağın kapısına kadar kullanabiliyoruz yani daha sonra görevliler bavulların olduğu kısmamı kaldırıyorlar
İnince görevliler mi veriyor uçağın kapısında
Peki bu şekilde olması için çek in yaptırırken talepte bulundunuz mu
Bavullarla beraber bagaja da verebilir miyiz bavulları teslim ederken

Merhaba,
Check in sırasında bebek arabasını uçak kapısında teslim etmek istediğinizi belirtmekte fayda var, bazı hava yolu firmaları "kapıda teslim" yazısı yapıştırıyorlar karışıklık olmaması adına.
Eğer ana kucağı kullanıyorsanız ve uçak müsaitse ana kucağını da alabilirsiniz uçak içine. Özellikle İstanbul 'da taksi, araba kullanacaksanız ulaşım için (bebek koltuğu olmadığını düşünürsek araçlarda) ana kucağı güvenli taşıma için gerekli olacaktır diye düşünüyorum.
Eşiniz de yanınızdaysa daha kolay geçer yolculuk endişelenmeyin, sırayla oyalarsınız bebişi

Uçağın kapısına kadar kullanabiliyoruz yani daha sonra görevliler bavulların olduğu kısmamı kaldırıyorlar
İnince görevliler mi veriyor uçağın kapısında
Peki bu şekilde olması için çek in yaptırırken talepte bulundunuz mu
Bavullarla beraber bagaja da verebilir miyiz bavulları teslim ederken
Tabi check-in yaparken belirttik. Nereye koydular bilmiyorum uçaktan inerken görevliler getirdi. Bagajla beraber verme konusunu bilmiyorum ama.

Selamlar. İl dışından istanbula dokuz aylık bebeğimle uçak yolculuğu yapacağım eşim de yanımda olacak
Bebeğimi istanbulda nasıl taşıyabilirim
Bebek arabası havaalanında uçağa binene kadar kullanılıyor mu
İstanbulda da bebek arabası iş görür mü kucakta taşımak zor olur sanırım
Bebekle ilk uzun seyahatimiz çok stres yaptım
Çift yönlü bebek arabası mı baston tipi mi kullanırsam rahat ederim baston tip kullanmayı düşündüm çift yönlü kullanılmıyor bebeğimin yüzünü görmek istiyorum kullanırken. çift yönlüler de yolculuk için biraz hantal
Kanguru derseniz oğlum on kiloyu geçkin kanguruyla taşımak zor ağır olduğu için
siz ne dersiniz tavsiyelerinizi alabilir miyim bebekli yolculuk hakkında
Kucağı kesinlikle dusunmeyin 1 saat sonra 10 kiloluk bebek 1 ton gibi gelir. Ucagin kapisina kadar bebek arabaniz yaninizda oluyor ve ucaktan indiginiz anda da kapida hazir oluyor arabaniz. Ben de izmire gittim vok kararsiz kaldim gotursem mi goturmesm mi diye ki arabam cok buyuk ve dedginiz gibi hantaldi ama hayatimi kurtardi. Vapura da taksiye de rahatca bindim hicbir sikinti olmadi.

Back
X