Kızlar, şubat ayında brükselle görüşmeye gittik tedavi için onlar bize istanbul dışından gittiğimiz için ilaçları yanımızda verdiler karar verdiğinizde 10 martta yumurta baskılıyıcı ilaçlara yani adetin 21. günü başlamam gerektiğini sölediler fakat herhangi bir tahlil bişey yapmadılar sadece götürdüğümüz tahlillere baktılar birde sorun eşimden kaynaklandığından eşime tahlil yaptılar. Bir arkadaşımda size tahlil felan yapmadan nasıl hemen ilaç verdiler diye kafamı karıştırdı açıkcası bence başka biyerle daha görüşün dedi bizde burayı erkek sorunlarında iyi diye duyduğumuzdan bize tuhaf gelmemişti. Ayrıca işyerinden izin meselesini halledemediğimz için martta başlayamadık bu ay başlamayı düşünüyorum ve istiyordum fakat işyerinden yine izin için konuşamadım açıkcası tedaviye başladığımızı sölemek için izin istemek istemiyorum birazda ondan zorlaşıyor eşimde bir yandan acele etme diyor sanki benim kadar istekli değil gibi açıkcası moralim çok bozuk oysa ben bu ay başlamak için kendimi hazırlamıştım ama nedense eşimle aramızda bi kopukluk var bu konuda psikolojim bozuldu açıkcası bu ay başlamalımıyım sizce yoksa bi yerle daha görüşüp eşiminde dediği gibi acele etmemelimiyim??