• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karar vermem lazım kizlar

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar calismak mevki çok mu önemli Sizce ....

Asla mutlu olmadığım bir ortam dayım
Maaşım da düşük çalışma şartlarım da çok fazla sabah 7 akşam 5 ama ayın 1 haftası sabah yedi akşam 7
Ama bir yandan da çalışmam lazım gibi hissediyorum sonuçta az da olsa para geçiyor elime birde . İnsanlar ne yaziiki buna önem veriyor.saygin bir meslek sonuçta diye düşünüyorum eşimde tutturmuş maaşı önemli değil en azından sosyallik oluyor sana diyor.

Ama asla gitmek istemiyorum.Bu arada öğretmen nim özel bir okulda .
Şunuda seziyorum sanki eşimde calismadan memnun hoşuna gidiyor gibi .Sanki daha değer veriyor gibi hissediyorum.
Bu arada onunda güzel bir işi var.siz ce ne yapmalı yim.

Daha rahat imkanları olan bir okula geçme şansınız yok mu? Özelde öğretmen çok yakınım var, biri yeğenim. 8-15.30 arası çalışıyor. Maaşı da güzel bildiğim kadarıyla.

Daha rahat imkanları olan bir okula geçme şansınız yok mu? Özelde öğretmen çok yakınım var, biri yeğenim. 8-15.30 arası çalışıyor. Maaşı da güzel bildiğim kadarıyla.
8 15:30 mu saka gibi burda saatler onsekilde değil malesef. yada ben bilmiyorum hiç gidip başvurma şansım olmadi

8 15:30 mu saka gibi burda saatler onsekilde değil malesef. yada ben bilmiyorum hiç gidip başvurma şansım olmadi
E bi deneyin şansınızı, özel okullar öğretmen alıyor şu an deli gibi. Sözleşme dönemi. Benim pazartesi iki okulla görüşmem var mesela, ikisine de başvurmadım kendileri teklif ettiler. Şartları görüşmedim şu an, o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. Ama sabah 7 akşam 7 derlerse kabul etmem.

Bende öğretmenim. Mutsuz olduğum yerde sizin şartlarınızda çalışıyordum. Bıraktım öğretmenliği önce kendime zaman ayırdım bolca. İstediğim kurslara gittim zamansızlıktan yapamadıklarımı yaptım. Oralarda da gayet sosyalleşiliyor. Eğer maddiyatınız sıkıntılı olsa bırakmayın derim ama bu durumda bırakın ve sınava hazırlanın bence. Ben önce gezdim tozdum sonra oturdum sınava hazırlandım. Atandım çok şükür. Sizde öyle yapın.

Daha iyi şartları olan bir yer bakın, atanmak için cabalayin. Kursa gidin falan filan. İşi bırakıp evde oturmayı düşünmeyin naçizane fikrim tabii.

E bi deneyin şansınızı, özel okullar öğretmen alıyor şu an deli gibi. Sözleşme dönemi. Benim pazartesi iki okulla görüşmem var mesela, ikisine de başvurmadım kendileri teklif ettiler. Şartları görüşmedim şu an, o yüzden nedir ne değildir bilmiyorum. Ama sabah 7 akşam 7 derlerse kabul etmem.
Asgari ücret olsa belki yine iyi derdim nerdeyse yarisi

Kocayı, onu bunu boşverin, siz ne istiyorsunuz? Bu işi seviyorum diyorsanız yapın, sevmiyorsanız yapmayın. Sosyalllik başka şekillerle de olur, spora gidersiniz, arkadaşlarla kahve içmeye çıkarsınız ... yani çalışan bir insansnız bunlar bi,r noktadan sonra kesmez tabi, ben olsam ara veririm biraz sonra saatleri daha az bir iş bakarım.
Paraya ihtiyacınız yoksa siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız.

Kocayı, onu bunu boşverin, siz ne istiyorsunuz? Bu işi seviyorum diyorsanız yapın, sevmiyorsanız yapmayın. Sosyalllik başka şekillerle de olur, spora gidersiniz, arkadaşlarla kahve içmeye çıkarsınız ... yani çalışan bir insansnız bunlar bi,r noktadan sonra kesmez tabi, ben olsam ara veririm biraz sonra saatleri daha az bir iş bakarım.
Paraya ihtiyacınız yoksa siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız.
Ben bu ortamdan kurtulmak istiyorum

Asgari ücret olsa belki yine iyi derdim nerdeyse yarisi

Yani kusura bakmayın ama şu çalışma şartlarında neredeyse asgari yarısı alıyorsunuz. Eşinizin de maddi sıkıntısı olmamasına rağmen sizi çalışmanız için destekliyor mu? Ve bu şartlarda çalıştığınız için birde hoşuna gidiyor beyfendinin öyle mi? Maaşı önemli değil yeter ki çalış diyor şu çalışma saatlerine yani. İnanılır gibi değil.

Back
X