E eelf Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 3 Ocak 2011 Mesajlar 39 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Çankırı 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eelf #1 saçımı palette altın karamele boyattım naz elmasın nefes dizisindeki saçları gibi isitiorum neye boyatmam lazım bilenler cwp wersin lütfenn
saçımı palette altın karamele boyattım naz elmasın nefes dizisindeki saçları gibi isitiorum neye boyatmam lazım bilenler cwp wersin lütfenn
A Aris Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Nisan 2010 Mesajlar 810 Emoji Skoru 12 Puanlar 46 Yer Adıyaman 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eelf #2 Bana soararsan, Naz Elmasın saç rengini kahve köpüğüdür. (Palette)
E e_inl Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ekim 2010 Mesajlar 544 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Bursa 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eelf #3 bencede kahve köpüğü olmalı altın karamel daha açık hele ki zeminin açık ise zamanla sarı tonlarına dönüşüyo
bencede kahve köpüğü olmalı altın karamel daha açık hele ki zeminin açık ise zamanla sarı tonlarına dönüşüyo
RABARBA Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Eylül 2009 Mesajlar 2.245 Emoji Skoru 13 Puanlar 158 Yer İstanbul 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eelf #4 Ekranda gördüğümüz saçların hepsinde boya karışımları var bence tek renk olan yok.
Frezya35 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Eylül 2009 Mesajlar 319 Emoji Skoru 1 Puanlar 96 Yer İzmir 5 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eelf #5 kesinlikle tek renge boyayınca güzel olmuyor karışımlı olunca iyi sonuç veriyor kuaförler de aynı hep 2.3 rengi karıştırıp boyuyorlar
kesinlikle tek renge boyayınca güzel olmuyor karışımlı olunca iyi sonuç veriyor kuaförler de aynı hep 2.3 rengi karıştırıp boyuyorlar