• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararımı verdim

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
Sağolun kızlar siz haklıydınız hayat devam ediyor kimsenin travmalarını iyileştirmek zorunda değilim kendimi mutlu etmek için yaşayacağım hayatıma biri girecekse beni mutlu edecek benim için uğraşacak biri olsun. müdürlük sınavına hazırlanacağım kariyerimde yükseleceğim çok sağolun yorumlarınız için ben çok duygusal bakmışım mantıklı düşününce o adamdan bana hayır gelmez bunu anladım

Sağolun kızlar siz haklıydınız hayat devam ediyor kimsenin travmalarını iyileştirmek zorunda değilim kendimi mutlu etmek için yaşayacağım hayatıma biri girecekse beni mutlu edecek benim için uğraşacak biri olsun. müdürlük sınavına hazırlanacağım kariyerimde yükseleceğim çok sağolun yorumlarınız için ben çok duygusal bakmışım mantıklı düşününce o adamdan bana hayır gelmez bunu anladım
O adamdan da uzak durun; bundan sonra adamla asla özel telefon görüşmesi ve mesajlaşması yapmayın. Amiriniz olduğunu unutmadan mesafeli olun ve iş dışında iletişim kurmayın.

Back
X