- 18 Nisan 2015
- 110
- 5
- 34
- Konu Sahibi Hayatgibi90
Olmuo olmuo olmuo evi terk edicem artık yeter ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir sorun ?Olmuo olmuo olmuo evi terk edicem artık yeter ya
Nedir sorun ?[/QUOTE. Eşimi sevmiyorum hatta nefret ediyorum boşanalım diyorum önce ağlıyo sızlıyo pişman sonra senden boşanmam naparsan yap haytımı yakarım gene de boşanmam diyo
Ne kadar süredir evlisiniz ? Ailenizle görüşüyor musunuz yani arkanızdalar mı ?
Tehtidle evlendim geçmişimi biliodu koz olarak kullandı yalvardım evlenmeyelim die evlendik 2 kez şiddet uyguladı hakaret diz boyu belden aşşağı vuruyo sürekli 9 aydır mutlu görünmekten yoruldum ailemede anlatamadımkavga mı ediyorsunuz eşinizle ?
neden tehtid etti sizi. ne dedi peki size ?Tehtidle evlendim geçmişimi biliodu koz olarak kullandı yalvardım evlenmeyelim die evlendik 2 kez şiddet uyguladı hakaret diz boyu belden aşşağı vuruyo sürekli 9 aydır mutlu görünmekten yoruldum ailemede anlatamadım
Sevgi yok saygı yok nefret var ailemede güvenmiyorum onu tutarlar kesinNe kadar süredir evlisiniz ? Ailenizle görüşüyor musunuz yani arkanızdalar mı ?
Önce sen kendine güveniceksin,korkma ondan ..
Boşanmaya kararlıysanda davayı aç kararlı bir şekilde ilerle ..
Onu sevmediğinize eminsiniz değil mi ?
Bu şekilde evlilik yürümez,hayatınızı maf edersiniz
Geçmişimi aileme anlatmakla onu sevmediğimi bilio nefret ettiğimide bu evlilik tam bi işkenceye dönüştü aşırı kıskanç takıntılı ev işine karışan paranoyak bi adamla evliiymneden tehtid etti sizi. ne dedi peki size ?
Ne demek onu tutarlar ,o zaman kendinize iş bulun,kendi ayaklarınız üzerinde durun.Sevgi yok saygı yok nefret var ailemede güvenmiyorum onu tutarlar kesin
. Çalışmama izin vermedi çalışamadım şimdi ses kaydı cihazı aldım kavga olursa hakaret ederse mahkemede sunmam lazım delilim yok bişi yapamıyorum az daha zaman var ama ksin gidicemNe demek onu tutarlar ,o zaman kendinize iş bulun,kendi ayaklarınız üzerinde durun.
Boşanma aşamasındayken kesinlikle görüşme ne eşinle ,ne ailenle.
Daima kararlı ol, bence evi şuan terk etmelisin
Çok iyi yapmışsınız ses kaydı cihazını almakla... Çalışmama izin vermedi çalışamadım şimdi ses kaydı cihazı aldım kavga olursa hakaret ederse mahkemede sunmam lazım delilim yok bişi yapamıyorum az daha zaman var ama ksin gidicem
Darp raporu alamadım yanımdan ayrılmadı ama fotoğraf çektim onun suçlu olduğunu kanıtlamak zorundayım yoksa boşamaz beni sürünürümÇok iyi yapmışsınız ses kaydı cihazını almakla..
Avukatınızla bunu konuşun sizi bilgilendirir detayla.
Öyle bir şey olmıycak adalet yerini er geç bulur merak etmeyinDarp raporu alamadım yanımdan ayrılmadı ama fotoğraf çektim onun suçlu olduğunu kanıtlamak zorundayım yoksa boşamaz beni sürünürüm
Avukatlar kanıt istiyo hemen polise gitmeliymişim evden çıkartmadı nasıl gideyim bende önce kanıt toplayıp aştınlarıda alıp evden kaçıcam napayım çarem yok başkaÖyle bir şey olmıycak adalet yerini er geç bulur merak etmeyin